ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.12.2020 | 13:06

Επίτηδες ή μήπως όχι;;

Δεν έχουμε βγει καλά καλά αλλά μιλάμε συνέχεια (ο λόγος που δεν βγαίνουμε είναι τα περιοριστικά μέτρα )μου έχει δείξει ότι θέλει το ίδιο και εγώ μιλάμε καθημερινά αρκετό καιρό και χτες πάνω σε μια συζήτηση για το τι θα κάνουμε μόλις τελειώσει η καραντίνα γυρνάει και απαντάει στο μήνυμα με το όνομα της πρώην του ..εγώ βέβαια παραξενεύτηκα και νευρίασα ...νομίζω ότι το έκανε επίτηδες γιατί αποκλείεται να μην είδε τι έγραφε στο μήνυμα αλλά και πάλι όλη η κατάστασης έχει φέρει να μην μιλάμε ..δεν μου άρεσε όλο αυτό καθόλου !!
6
 
 
 
 
σχόλια
Δεν έχεις και άδικο. Μπορεί απλά να το έκανε λόγο συνήθειας, ή απλά να μη την έχει ξεπεράσει. Εννοείται πως στη ζωή μας θέλουμε το άτομο που γνωρίζουμε να μην έχει κολλήματα με το παρελθόν. Αν βλέπεις πως αυτό συνεχίζεται, σε ενοχλεί, σε βάζει σε σκέψεις και δεν σου δείχνει αυτός μια σταθερότητα με τις πράξεις του, καλύτερα να το λήξεις. Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται συμπεραίνω πλέον.
Scroll to top icon