ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.12.2020 | 21:11

Εσείς πως το βλέπετε;

Προς όλους όσους λένε ότι κανείς δεν προσπαθεί να τους φτιάξει τη διάθεση και ότι όλοι φεύγουν μακριά επειδή έχουν μονίμως πεσμένο ηθικό. Αν θέλουν ας μας πούνε για ποιό λόγο περιμένουν από τους άλλους να τους φτιάξουν τη ζωή;Ποιό είναι για τους άλλους το κίνητρο; Όταν έχουμε σχέση είμαστε ο ένας για τον άλλον στα δύσκολα και στα εύκολα, ιδανικά είχαμε σοβαρούς λόγους να επιλέξουμε το συγκεκριμένο ταίρι. Όταν όμως βρισκόμαστε στις αρχές μαις γνωριμίας ας είμαστε ειλικρινείς, όλοι αναζητάμε τα στοιχεία εκείνα που θα μας κάνουν να θέλουμε να συνεχίσουμε. Εκτιμούμε το ήθος, την συνέπεια, το επικοινωνιακό χάρισμα, το χιούμορ, την αισιόδοξη διάθεση κλπ.. Συνηθίζουμε να λέμε ότι ο καθένας ψάχνει κάτι διαφορετικό, αλλά μερικά πράγματα τα εκτιμούμε όλοι με εξαίρεση όσους αναζητούνε στοχευμένα το "λίγο" ή απελπισμένους μόνους-μόνες για τους δικούς τους λόγους. Θα ήθελα να μπορέσω να κατανοήσω με ποιά λογική περιμένει κανείς από μια καινούργια γνωριμία συναισθηματική και ηθική στήριξη, με άλλα λόγια επένδυση που απαιτεί χρόνο και κόπο σε έναν άνθρωπο ουσιαστικά ξένο. Έχω γνωρίσει αρκετούς ανθρώπους που αραδιάζουν τα προβλήματά τους έχουν καταθλιπτική διάθεση και δεν μπορείς να τους βρεις ένα θετικό χαρακτηριστικό. Είμαι αισιόδοξος και θετικός τύπος,αντιμετωπίζω δυναμικά τα προβλήματα που προκύπτουν και έψαξα μέχρι που βρήκα έναν άνθρωπο στο ίδιο μήκος κύματος. Αναρωτιέμαι από που προκύπτει η απαίτηση να μένουμε και να συνεχίζουμε με όσους είναι πολύ απασχολημένοι με τον εαυτό τους και τα άλυτα θέματά τους. Πολύ ήρεμα ρωτάω και θα χαρώ να διαβάσω απόψεις σχολιαστών.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι όλοι ίδιοι, δεν αντιμετοπίζουν όλοι δυναμικά τα προβλήματα τους, δεν έχουν όλοι τα ίδια προβλήματα.. εχεί να κάνει με πολλά αυτό το θέμα.
Scroll to top icon