ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.12.2020 | 19:15

Διαφορά ηλικίας

Εγώ είμαι γεννηθείσα του 2001 κι εκείνος του 1986, αν και έχει πολύ νεανικό στυλ (βασικά νέοι είναι οι άνθρωποι στα 34, ξέρετε, εγώ μεγαλοδείχνω, εκείνος νεανίζει). Δεν ξέρω πως συνέβη, αλλά είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του. Σκέφτομαι ότι αν το μάθουν οι γονείς μου όμως, θα έχουμε πολύ άσχημες αντιδράσεις στο σπίτι. Θέλω να το ζήσω και όσο πάει. Γιατί να θεωρούνται λάθος οι σχέσεις με τόση διαφορά ηλικίας;
11
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι 19 και είναι 34. Κααατι μου θυμίζει αυτό, μακρινό, πολύ μακρινό πια. Τουλάχιστον, σου είπε την ηλικία του εξ αρχής. Καλό αυτό! Δεν είναι του "10 πάνω, 10 κάτω, μικροδείχνω κιόλας, δεν ήθελα να σε χάσω δήθεν"( για να μην ξεχνιόμαστε Χρήστο, θα στο κοπανάω για λιιιγο ακόμη)Πάντως, δε θεωρώ τα 15 χρόνια αυτά καθεαυτά, απαγορευτικά. Κάπου στο όριο που προσωπικά θέτω. Το πρόβλημα κι ο κίνδυνος ελλοχεύει, αν ελλοχεύει, στον άνθρωπο, στην προαίρεσή του και στο πώς σε βλέπει. Και πολλές φορές η μεγάλη διαφορά, ως αφορμή, λειτουργεί αρνητικά. Είμαι σίγουρη ότι δεν σου έδωσα να καταλάβεις αυτό που θέλω να πω, αλλά δεν μπορώ να το εκφράσω καλύτερα αυτή τη στιγμή. Γενικότερα πάντως πρόσεχε πάρα πολύ. Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές!
Ένα εγκεφαλικό το έπαθα στο νέοι είναι οι άνθρωποι μωρέ στα 34 χαχαχα αλλά το ξεπέρασα. Ζησε το και δεν είναι ανάγκη να το ξέρουν, τουλάχιστον τώρα.
Γιατί να το μάθουν; Μπορείς να το κρατήσεις μυστικό, δεν χρειάζεται να τα ξέρουν και όλα. Επίσης να το ζήσεις και μην σε νοιάζει τίποτα. Η αριθμοί μπροστά στον έρωτα δεν είναι τίποτα!
Scroll to top icon