ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.12.2020 | 16:02

Θέλω απλα

Να βρω έναν άνθρωπο ήρεμο,γλυκο που να πιστεύει στο Θεό, να θέλει να κανει μια σχέση αλλά και οικογένεια. Απλά, λιτά, απέριττα. Τόσο δύσκολο είναι; Δεν καταλαβαίνω.
7
 
 
 
 
σχόλια
Ξέρουμε ότι δε θες μόνο αυτά...θες να ναι εργατικός,ερωτικός,να βοηθάει στις δουλειές,να μη γκρινιάζει να μη σε κερατωνει να έχει χιούμορ να είναι αρσενικό,να θυμάται επετείους...και άλλα πολλά συν αυτά που λες
Αν πιστεύεις στο Θεό και προσεύχεσε για αυτό θα στον στείλει στο δρόμο σου κάποια στιγμή. Όταν θα είσαι έτοιμη να τον δεχτείς πραγματικά και όταν τον δεις κιόλας, γιατί πολλές φορές είναι δίπλα μας και δεν βλέπουμε. Δεν θα έρθει μόνο του, πρέπει και συ να έχεις μάτια ανοιχτά.
Λοιπόν αυτά που ζητάς εύχομαι και εγώ στο μέλλον να τα αποκτήσω. Επειδή έκανες λόγο για τον Θεό και ίσως επειδή η συγκεκριμένη λέξη προκαλεί δυσφορία πολλές φορές ίσως δεν δεις τόσο ενθαρρυντικά σχόλια από κάτω, αλλά μην στενοχωρηθείς καθόλου. Το ότι τι θέλεις να έχεις έναν ποιοτικό άνθρωπο δίπλα σου και να κάνετε οικογένεια είναι υπέρ σου και μακάρι να τα καταφέρεις φίλη μου. Όμως μην εξαρτηθεί η ευτυχία σου από αυτό το όνειρο γιατί διακρίνω μια απογοήτευση στην εξομολόγηση σου. Δυστυχώς στην πλειοψηφία οι άνθρωποι πλέον, ούτε οικογένεια θέλουν να κάνουν, ούτε στον Θεό πιστεύουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βρεθεί για εσένα κάποιος. Αλλά να ξέρεις ότι πρέπει να είσαι ευτυχισμένη από μόνη σου και η χαρά να πηγάζει από σένα. Ο Θεός θέλει ανθρώπους χαρούμενους και ολοκληρωμένους ψυχικά. Πιστεύω πως όταν το καταφέρεις αυτό, τότε θα σου Στείλει και αυτόν που πρέπει για σένα. Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα με αγάπη, δύναμη και υγεία καλή μου!!!! Σε παρακαλώ θα ήθελα να μου απαντήσεις, ώστε να ξέρω αν διάβασες την απάντηση μου και αν σε βοήθησα έστω στο ελάχιστο.
Ωραίο σχόλιο Ερασμία. Όπως έλεγε ο πρώην πατήρ Κονανός, ''ο Θεός για να μας δώσει κάτι που ζητάμε, πρέπει να είμαστε ήρεμοι εμείς πρώτα για να δεχτούμε και ευλογηθούμε με το δώρο Του. Αν υπάρχει άγχος και σύγχυση, δεν μπορούμε να κρατήσουμε ένα δώρο διότι τα χέρια μας δεν είναι σταθερά και τρέμουν.
Scroll to top icon