ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.12.2020 | 11:56

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ

Είμαι 45 χρονών και οι περισσότερες σχέσεις που έχω κάνει έγιναν γιατί έκανε η γυναίκα το πρώτο βήμα, φοβάμαι την απόρριψη και αυτό μου έχει στερήσει πολλά, όχι μόνο στον ερωτικό τομέα. Ακόμη και η σχέση που έχω τώρα έγινε με τον ίδιο τρόπο. Το εκνευριστικό είναι ότι διστάζω να μιλήσω ακόμα και σε περιπτώσεις που υπάρχει αμοιβαία έλξη. Αναρωτιέμαι αν για τους άντρες η μη αποδοχή από τη μητέρα μας ,είναι κάτι που μας στιγματίζει για πάντα και δυσκολεύει την επικοινωνία μας με τις γυναίκες.
6
 
 
 
 
σχόλια
Ναι έχει να κάνει η απόρριψη. Γενικά σχηματίζουμε διαφορετικά είδη προσκόλλησης που μετέπειτα καθρεφτίζουν τις σχέσεις μας κ πολλά άλλα. 45 είσαι μεγάλος κ πρέπει να πάρεις απόφαση ότι είναι στο χέρι σου να κάνεις αλλαγές. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα ενώ σε περιμένουν μόνο καλά πράγματα έξω από το comfort zone.
Ιδανικά δεν θα έπρεπε να φοβάσαι την απόρριψη και θα έπρεπε να το έχεις δουλέψει λιγο. Δεν είσαι κατώτερος από κανέναν και καμμία εκεί εξω. Από την στιγμή όμως που είσαι με μια κοπέλα τώρα γιατί δεν χαίρεσαι τη σχέση που έχεις, να βαλεις τα αποθημενα στην άκρη και να περάσεις όμορφα?
Πολύ πιθανό. Τα παιδικά βιώματα μπορούν να μας στιγματισουν και αυτό ισχύει για όλους τους ανθρώπους.Αυτές οι μανάδες παιδί μου είναι υπεύθυνες για όλα τα δεινά αυτού του κόσμου.
Scroll to top icon