ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.12.2020 | 23:22

παρανορμαλ

Βγαινω με καποιον (ηλικιες εγω 19 αυτος 25) εδω και δυο μηνες.. ο τυποσ εχει γενικα ενα αρκετα γκοθικ στυλ και ολη του η παρεα ειναι ετσι.. ειμαστε πολυ ομορφα μαζι και δεν εχω κανενα παραπονο. Τελευταια ομως συζητησε μαζι μου καποιες αποψεισ του που με προβληματισαν. Μοιραστηκε μαζι μου καποιες "μεταφυσικες" του εμπειριες (πολυυ τραβηγμενες).Εγω γενικα ειμαι τρομερα δυσπιστη με οτιδηποτε δεν μπορω να συλλαβω με την λογικη και δεν εχω επιστημονικα τεκμηρια. Σε στοιχειωμενα σπιτια δεν πιστευα ουτε στην τεταρτη δημοτικου που ολα τα παιδακια ασχολουμασταν. Ωστοσο ξερω'γω; το σημερινο μεταφυσικο μπορει μετα να ειναι το αυριανο αυτονοητο.Δεν θελω να ειμαι προκατελειμμενη και ο συγκεκριμενοσ ανθρωποσ μετραει για μενα , δηλαδη μου κανει εντυπωση που τα πιστευει αυτα. Αν ηταν καποιος αλλος απλα κρυφα θα χλευαζα την ολη φαση,θα σκεφτομουν οτι κατασκευαζει ιστοριουλες κτλ. Αθελα μου τον αποπηρα.. μετα προσπαθησα να ψαχτω παραπανω στο θεμα γιατι η ολη φαση μου δημιουργησε ερωτηματικα ..δεν βρηκα ιδιαιτερα αξιοπιστες πηγες. Ηθελα ομωσ να ρωτησω αν αυτεσ οι αποψεισ εχουν απηχηση γενικα απο σοβαρεσ κοινοτητες,εσεισ τι πιστευετε?
5
 
 
 
 
σχόλια
Λοιπόν δεν ξέρω γιατί, αλλά ένα μεγάλο ποσοστό από goth, rockers, metalheads κτλπ μιλάνε για τα "παραφυσικά" στους άλλους ανθρώπους. Πολλές φορές το κάνουν για πλάκα, κυρίως για να ψαρωσουν το άτομο απέναντι τους και να γελάσουν, άλλες φορές για να ενθουσιάσουν τις κοπέλες και άλλες φορές για να το παίξουν badass και ατρόμητοι... Οι περισσότεροι είναι άτομα που γουστάρουν να προβάλουν την δήθεν σκοτεινή και μυστηριώδη πλευρά τους και γι'αυτό δεν ξέρεις ποτέ αν υπερβάλλουν ή όχι. Επίσης κάποιοι είναι και πολύ κάφροι σε σημείο να λένε ψέματα μέχρι και στην ίδια τους την οικογένεια πως επικοινωνούν με πνεύματα και άλλα τέτοια κουλά. Όλα αυτά προσωπικά, τα βρίσκω χαζά παιχνίδια αλλά όντας ροκού από την εφηβεία μου και πλέον έχοντας περάσει 12 ολόκληρα χρόνια μέσα σε rock και metal bar ,ξέρω πως πολλοί από αυτούς δεν θα μεγαλώσουν ποτέ!
Κοίταξε γενικώς δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβαίνει στον κόσμο... τώρα για το συγκεκριμένο παλικάρι, αφού σου βγάζει καλά στοιχεία μην τον απορρίψεις κατευθείαν. Δώσε χρόνο στην σχέση σας, αλλά να έχεις και τον νου σου μαζί του. Και αυτό ισχύει με όλο τον κόσμο, μπορεί ο άνθρωπος να τα έχει ζήσει αυτά που λέει, αλλά δεν τον γνωρίζεις και πολύ καιρό, για αυτό κράτα επιφυλάξεις, χωρίς αυτό να σε κάνει να μην απολαμβάνεις την συντροφιά του. Απλώς να προσέχεις... καταλαβαίνεις και σε περίπτωση που δεις κάτι πολύ παράξενο φεύγεις. Γενικά και εγώ είμαι λογική κατά κύριο λόγο, αλλά αφήνω παραθυράκια, δεν ξέρεις ποτέ... βέβαια εγώ προσωπικά πιστεύω στον Θεό ή μάλλον προσπαθώ γιατί αυτό μου δίνει κίνητρο να γίνομαι καλύτερη και να έρχομαι πιο κοντά με τους συνανθρώπους μου. Όμως άλλο ο Θεός, άλλο τα στοιχειωμένα σπίτια... Σου τα λέω για να δεις και την δική μου οπτική. Γενικά άφησε τον χρόνο να δείξει με αυτόν τον άνθρωπο. Καλά Χριστούγεννα και ότι επιθυμεί η καρδιά σου!!!!!
Scroll to top icon