ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.12.2020 | 01:00

Προσέξτε!

Μη θεωρείτε καλούς τους φίλους που είναι κοντά σας στη λύπη σας...γιατί ναι μεν μπορεί να συμπάσχουν όμως μέσα τους επαναπαυονται στο ότι κάτι σας πάει στραβά και δεν είστε καλύτερα από αυτούς...Στις χαρές σας παρατηρήστε τους!Να δείτε αν όντως θα χαρούν με την ευτυχία σας....και αλήθεια η αληθινή χαρά του άλλου φαίνεται όπως και φαίνεται ο φθόνος κεκαλυμμένος από ένα ψεύτικο κοστούμι χαράς.... Ανοίξτε τα μάτια σας και προσέξτε τι φίδια έχετε στον κόρφο σας!
2
 
 
 
 
σχόλια
Φιδια παντα θα υπαρχουν, τοσο καμουφλαρισμενα που δε θα τα ξεχωρισεις. Σε χαρες και σε λυπες μπορει να παιζουν τοσο καλο θεατρο που να τους νιωθεις οικογενεια. Το θεμα ειναι να μην αφηνεσαι ουτε σε φιλιες ουτε σε σχεσεις. Να κρατας πραγματα για τον εαυτο σου. Τα φιδια, οπως και οι τοξικες σχεσεις, κατι θελουν απο σενα. Αν τους το δωσεις απλοχερα, θα σε εκμεταλλευτουν με το χειροτερο τροπο, αν ομως δε τους το δωσεις, θα φυγουν απο μονοι τους. Εκει θα φανει το ποιον του ανθρωπου.
Scroll to top icon