ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.12.2020 | 21:56

Αχάριστος

Ένα χρόνια πολλά, ένα καλά Χριστούγεννα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Πώς γίνεται ενώ μιλάμε κάθε μέρα σήμερα να εξαφανίζεται; Τον πήρα τηλ το απόγευμα,μου το έκλεισε (όταν δεν μπορεί γενικά να μιλήσει έτσι κάνει, και του το κάνω κ γω πλέον). Λέω ε ως συνήθως, θα πάρει αυτός όταν μπορέσει, δεν θα κάτσω να τον ψάχνω. Περνάνε 2 ώρες, μέσα σ αυτές τις ώρες ήταν κάποιες στιγμές ενεργός, είδε τις ιστορίες μου και τίποτα. Έκανα μια τελευταία προσπάθεια, λέω γιορτη είναι,απο αύριο θα εξαφανιστώ και του ευχήθηκα σε μήνυμα. Δεν το χει δει ακόμη, αν κ έχω την υποψία ότι πρέπει να το χει δει στην προεπισκοπηση. Με θεωρεί δεδομένη ότι αν μου δικαιολογηθει θα το προσπεράσω; Τι περιμένει ότι θα κάθομαι να τρέχω από πίσω του;Ξέρει ότι τον θέλω, του έχω δείξει ενδιαφέρον κι αυτός δεν λέω το έχει δείξει, όχι πάντα κ όχι ξεκάθαρα με τις κινήσεις του. Δηλ τι πρέπει να του το πω εγω ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό;Και δουλειά να χεις, και σε γιορτή να χεις πάει τουλάχιστον ένα μήνυμα το στέλνεις. Εκεί που το συγχωρώ είναι σε θέμα υγείας(γιατί ο πατέρας του αντιμετωπίζει μερικές φορές κάποιο πρόβλημα). Και να μην με θέλει από ευγένεια, λες ένα χρόνια πολλά. Και το κυριότερο αν δε θες άλλο,το κόβεις, να ξέρει κι ο άλλος ο άνθρωπος, ο οποίος δεν σου έχει φταιξει σε τίποτα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξέρω την ηλικία σου, εικάζω όμως ότι είσαι νεαρά, θα σου πω απλά το αμερικάνικο κλισέ... No message is also a message. Δεν στέλνει = δεν τον ενδιαφέρεις αρκετά. Δεν καίγεται που λέμε. Δεν καίγεται = πάθος μηδενικό. Τι να τον κάνεις χωρίς πάθος κορίτσι μου; Να βρεις κάποιον που να καίγεται για σένα. Και να σκέφτεσαι πολύ στο εξής για ποιον και για τι πράγμα θα σπαταλήσεις ζωή. Είναι πολύτιμη.
Scroll to top icon