ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.12.2020 | 23:17

Συναίσθημα ή Λογική;

Πιο παλιά ήμουν ιδιαίτερα συναισθηματική και ευαίσθητη και τώρα έχω αλλάξει. Έχω γίνει αρκετά λογική και απαθής. Λειτουργώ πάντα με την λογική και δεν επενδύω συναισθηματικά χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν νιώθω. Πλέον έτσι λειτουργώ και μέσα μου έχω βρει τις ισορροπίες μου!!!!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό που νιωθεις τώρα το έχω νιώσει και εγώ αλλά είχε αρχή και τελος. Ήταν απλά μια υποσυνείδητη άμυνα γιατί απέφευγα τον πόνο.Ωσπου ξαναβρήκα και πάλι τον παλιό καλό
Είναι αδύνατον να νιώθει κανείς χωρίς να επενδύει. Μην κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας . Και η μαγκιά είναι να μην φοβάσαι να επενδύσεις ,αλλιώς απλά αντικαθιστάς τον φόβο με την απάθεια ... Η ανισορροπία ήταν στο να νιώθεις; Και η ανισορροπία καλή είναι ,έτσι είναι το συναίσθημα ανισόρροπο και δεν είναι κακό αν το εμπιστεύεσαι στα χέρια ενός έμπιστου ανθρώπου. Έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον.
Ένα ερώτημα που δεν θα απαντηθεί ποτέ..Αν θες την γνώμη μου , ο άνθρωπος που θα καταφέρει να ισορροπήσει την λογική με το συναίσθημα , θα βρει τις ισορροπίες στην ζωή του !Προσωπικά , είμαι του συναισθήματος, χωρίς να σημαίνει ότι ξεχνάς και την λογική..Το μέλλον κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει , έχω συνδυάσει την λογική με το μέλλον και το συναίσθημα με το παρόν.. Ακόμα και σε έκτακτες στιγμές , εκεί δηλαδή που δεν έχεις τον χρόνο να σκεφτείς , το συναίσθημα είναι αυτό που ακολουθείς..
Scroll to top icon