ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.12.2020 | 14:13

Απογαλακτισμος μηδεν

Δηλαδή είναι νορμάλ 35χρονων γυναικα παντρεμένη να παιρνεις τηλεφωνο κάθε μία ώρα τη μαμά σου? Να πηγαίνεις μαζί της για εξωσωματική? . Να την παίρνεις πρώτη τηλ να την πεις ότι έκανες τεστ? να πηγαίνεις μαζί της για αποξεση μετά από αποβολή.?? να ξέρει κάθε πότε σου ρχεται περιοδοσ?δηλαδή δε θες τον άντρα σου? Αυτός δε θέλει να ναι μαζί σου τέτοια στιγμή?και η μάνα σου πως δέχεται να σε συνοδεύσει σε όλα αυτά? Δηλαδή το βλέπουν όλοι νορμάλ? Γιατί δεν μιλάει κάποιος?
4
 
 
 
 
σχόλια
Το θέμα δεν είναι αν είναι νορμάλ να πάει με τη μαμά της για την εξωσωματική. Αυτό αν πχ δεν μπορούσε να πάει μαζί της ο άνδρας της, δεν είναι περίεργο. Το θέμα είναι ότι αυτά τα γεγονότα το λογικό είναι να θέλει να τα περάσει με τον σύντροφό της. Αυτό που περιγράφεις είναι δυστυχώς πολύ συχνό φαινόμενο. Οι άνδρες κατηγορούνται ως μαμακηδες αλλά παρατηρώ ότι στα νέα ζευγάρια πολύ συχνά η γυναίκα είναι προσκολλημενη στην οικογένειά της. Είναι λες και κάνουν παιδί με τη μαμά τους και όχι με τον άνδρα τους. Ξέρω ζευγάρι που η γυναίκα γέννησε, στο μαιευτήριο που μπορούσε να μείνει κάποιος περισσότερες ώρες από το απλό επισκεπτηριο, καθόταν η μαμά της αντί για τον άνδρα της. Όταν βγήκε από το μαιευτήριο πήγε για να σαραντησει στο σπίτι των γονιών της, το οποίο παρεμπιπτόντως απέχει λίγα μέτρα από το δικό της. Δηλαδή ο πατέρας του παιδιού γινόταν επισκέπτης για να δει το παιδί του. Το μωρό έχει φτάσει 3 χρονών και στην ουσία η βάση του είναι το σπίτι των παππούδων.
Scroll to top icon