ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.12.2020 | 22:07

Τον νέο χρόνο θα γιορτάσω... τον ενδέκατο χρόνο κατάθλιψης

Νέος χρόνος νέος εγώ, λένε πολλοί κάθε πρωτοχρονιά.Για εμένα η κάθε πρωτοχρονιά είναι απλά μια μέρα, από τις πολλές που περνάω μπροστά από τον υπολογιστή.Είμαι κοινωνικά αποκλεισμένος από μικρός λόγο της εμφάνισης μου και αποφεύγω να κυκλοφορώ έξω από το σπίτι, πολύ πριν την καραντίνα.Αυτό που ζείτε τον τελευταίο μήνα εγώ το ζω εδώ και 11 χρόνια με τη διαφορά πως ενώ κάποιοι από εσάς ζείτε την αγάπη, τον έρωτα και τις παρέες εγώ ζω τη μοναξιά και τον αποκλεισμό.Έχω την αντιμετώπιση τέρατος κάθε φορά που θα βγω έξω όμως παρόλη την αντιμετώπιση που έχω δεν ρίχνω ευθύνες σε κανέναν.Σε εμένα έκατσε ο κλήρος της ασχήμιας και της "ιδιαιτερότητας" και είναι αποκλειστικά δικό μου βάσανοΟι περισσότεροι από εσάς που θα με βλέπατε έξω θα γελούσατε ή θα με αντιμετωπίζατε ως τέρας όμως ακόμα και έτσι σας εύχομαι σε όλους καλή χρόνια και να σας δώσει ο νέος χρόνος όσα επιθυμείτε.Προσωπικά αν ζητάω κάτι από τον νέο χρόνο αυτό είναι υγεία στους δικούς μου.Να είστε όλοι καλά, ευτυχισμένο 2021.
3
 
 
 
 
σχόλια
Τι παει να πει τερας; Εδω αλλοι δεν εχουν να φανε η εχουν αρρωστιες και δεν τους παιρνει απο κατω, θα σε παρει απο κατω η εμφανιση; Ολοι αξιζουμε ανεξαρτητως εμφανισης, γιατι η πραγματικη ομορφια δεν φαινεται αλλα βρισκεται μεσα στο κεφαλι σου. Δες το λιγο πιο συνολικα και οχι εγωκεντρικα. Ολος ο κοσμος εχει τα προβληματα του. Για παραδειγμα:Ο μεγαλυτερος αστροφυσικος και κοσμολογος του 20ου αιωνα μετα τον Αινσταιν ηταν σε μια καρεκλα το μεγαλυτερο μερος της ζωης του μη μπορωντας να μιλησει και ομως καταφερε τοσα πολλα. Stephen Hawking λεγοταν.Μια απο της μεγαλυτερες μουσικες διανοιες που εχουν περασει και εχουν ακομα επιρροη μετα απο τοσους αιωνες συνεθετε αριστουργηματα εχωντας χασει σχεδον ολη του την ακοη απο νεαρη ηλικια.Λουντβιχ βαν Μπετοβεν λεγοταν.Πιο συγχρονο παραδειγμα: Βλεπεις στους παραολυμπιακους και πανε και τα δινουν ολα ανθρωποι χωρις οραση και ακρα.Και εσυ τι κανεις; Τα παρατας λογω εμφανισης; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ, θεληση θελει μονο.
Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία καί σέ εσένα . Ο καινούργιος χρόνος νά σού φέρει ότι επιθυμείς . Νά θυμάσαι υπάρχουν άσχημες ψυχές , όχι άσχημοι ανθρώποι .
Τι εννοείς όταν λες είσαι τέρας; Δηλαδή έχεις τέσσερα χέρια ή δύο κεφάλια; Με συγχωρείς δεν έχω διάθεση να σε κοροϊδεψω, αλλά να σε ταρακουνήσω γιατί καταλαβαίνω ότι δεν είσαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Αυτό που λες ότι σε αντιμετωπίζουν σαν τέρας οι άλλοι μου φαίνεται ακραίο. Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι, αλλά τέτοιου ειδους ανασφάλειες δεν πρέπει να τις έχει ένας ώριμος άνθρωπος. Εντάξει, οι άνθρωποι δεν είμαστε όλοι μοντέλα και δεν χρειάζεται κιόλας. Υπάρχουν σίγουρα άτομα ιδιαίτερα, αλλά με το να μένεις σπίτι σου δεν βοηθάς τον εαυτό σου. Δεν σου τα λέω κατακριτέα αυτά τα λόγια, αλλά για να σου δώσω κίνητρο. Πρώτα από όλα αν δεν δουλεύεις πώς ζεις; Σε παρακαλώ απάντησε μου, γιατί προσπαθώ να καταλάβω και σου μιλάω φιλικά γιατί δεν γίνεται να συνεχίσεις να ζεις όπως περιγράφεις.
Scroll to top icon