ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.1.2021 | 15:35

-

Σε όλες μου τις σχέσεις δέν υπήρξα σωστός,ήμουν άπιστος.Ξέρω ότι αυτό δεν με τιμάει αλλά είναι η αλήθεια.Για πρώτη φορά με την κοπέλα που είμαστε μαζί εδώ και 8 μήνες,έχω νιώσει τελείως διαφορετικά.Έχω νιώσει έτσι απ'την πρώτη στιγμή που τη γνώρισα.Αφού κάναμε σχέση,της είπα για τη συμπεριφορά μου στο παρελθόν,ήθελα να είμαι ειλικρινής για πρώτη φορά.Περίμενα να αντιδράσει,να με χωρίσει,εκείνη όμως συμπεριφέρθηκε πολύ φυσικά,σάν να μήν υπήρχε το παρελθόν μου.Είμαι 30 πλέον,και έπρεπε κάποια στιγμή να σοβαρευτώ σε κάποια πράγματα,αλλά είναι να σε εμπνέει και ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου για να το κάνεις.Μαζί της,έχουν αλλάξει όλα,την ερωτεύομαι,την αγαπάω περισσότερο όσο περνάει ο καιρός,και θα κάνω τα πάντα για να μήν τη χάσω.
4
 
 
 
 
σχόλια
Καλησπέρα και καλή χρονιά.Το αν κάποιος είναι ή αποφασίζει να είναι σοβαρός δεν εξαρτάται από εξωγενή "έμπνευση", όπως λέτε. Αυτό υποκρύπτει τον ισχυρισμό ότι υπήρξατε άπιστος εξαιτίας εν μέρει των συντρόφων σας που δε σας ενέπνεαν το αντίθετο.Η σοβαρότητα, εγώ το λέω αυτοσεβασμό, είναι προσωπικό θέμα και δεν εξαρτάται από τους γύρω μας. Πέραν τούτου, το αν κανείς είναι και παραμένει σωστός το αποδεικνύουν ο χρόνος κι οι πράξεις. Όχι οι δηλώσεις.
Α γειά σου! "Σοβάρεψε" επειδή τριαντάρισε, επειδή αυτό θεωρείται το προσδοκώμενο, όχι λόγω έρωτα. Το γράφει ο ίδιος: "Είμαι 30 πλέον,και έπρεπε κάποια στιγμή να σοβαρευτώ σε κάποια πράγματα".
πολύ όμορφο όλο αυτό, ίσως στις προηγούμενες σχέσεις σου να ήσουν άπιστος επειδή δεν είχες βρει την κατάλληλη τώρα όμως από ότι φαίνεται βρήκες τη σωστή
Scroll to top icon