ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.1.2021 | 14:49

Κρυφή σχέση

Εδώ και 4 μήνες,έχω σχέση με την αδελφή του καλύτερου μου φίλου.Έχουμε κρατήσει κρυφή τη σχέση μας απ'όλους,για να μήν το μάθει ο φίλος μου.Η μόνη που το ξέρει είναι η κολλητή της κοπέλας μου που είναι άτομο εμπιστοσύνης.Ο φίλος μου είναι κάπως παραδοσιακός να το πώ έτσι σ'αυτά τα θέματα,και δέν ξέρουμε πως θα αντιδράσει άν μάθει ότι εγώ και η αδελφή του έχουμε σχέση.Δέν κάναμε έγκλημα βρε παιδιά,ερωτευτήκαμε,και έχουμε μιά πολύ όμορφη σχέση,και ο φίλος μου ξέρει τι άνθρωπος είμαι,από παιδιά είμαστε φίλοι.Έχουμε πιεστεί πολύ κι εγώ και η κοπέλα μου όλο αυτό το διάστημα με το να κρύβουμε τη σχέση μας.Πρίν την καραντίνα που μπορούσαμε να βγαίνουμε,μπροστά σε όλους και στον αδελφό της προσποιούμασταν ότι είμαστε φίλοι ενώ ήμασταν ζευγάρι,κι αυτό δεν το αντέχαμε.Θα ήθελα τη γνώμη σας.Πιστεύετε πως άν ο φίλος μου αντιδράσει άσχημα όταν το μάθει,θα έχει δίκιο;Δεν ξέρω άν έχει σημασία,αλλά να αναφέρω ότι εγώ είμαι 27,το ίδιο και ο φίλος μου,και η κοπέλα μου είναι 24.
9
 
 
 
 
σχόλια
Τι σόι άντρας είσαι που φοβάσαι την αντίδραση του φίλου σου; Να φοβοσουν αν είχες την αδερφή του για ξεπετα αλλά εσύ τη βλέπεις σοβαρά...οπότε δε χρειάζεται να φοβάσαι...οκ είναι δύσκολη η θέση σου επειδή είναι αδερφή του ομως εφόσον γνωρίζεστε από παιδιά ξέρει τι άτομο είσαι και για την αδερφή του θα ήθελε το καλύτερο....Πιαστον και μιλά του πες του πως νιώθεις για την αδερφή του και ότι τη βλέπεις σοβαρά ...είναι προτιμότερο να το μάθει από άλλον; χειρότερα θα είναι τότε...Ανέλαβε τις ευθύνες σου και Φερσου σαν άντρας..
Ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω αυτό το κόλλημα που έχουν παρά πολλοί και δεν αντέχουν ούτε στη σκέψη ότι η αδερφή τους έχει σχέση με κάποιον φίλο τους. Έχει τύχει να το συζητήσω με διάφορους κι όλοι έχουν την ίδια άποψη, ότι τους ενοχλεί/ θα τους ενοχλούσε κτλ κτλ. Μου φαίνεται εντελώς παράλογο, εντελώς όμως. Δεν έχει καμία λογική. Εγώ πάντως θα χαιρόμουν εάν μάθαινα ότι η αδερφή μου έχει σχέση με κάποιον που τον ξέρω και τον εγκρίνω για φίλο μου, τον εκτιμώ κτλ. Στην τελική να σου πω κάτι; Έτσι γίνονται οι γνωριμίες, από γνωστούς, φίλους, από το φιλικό περιβάλλον, όταν βγαίνεις με μια παρέα, γνωρίζεις άτομα και κάποιος/α σου αρέσει, όπως συνέβη με σένα και την κοπέλα σου. Αυτό είναι το φυσιολογικό. Άλλωστε, δεν κάνατε όπως λες κανένα έγκλημα. Τι πάει να πει "είναι παραδοσιακός;" Γιατί αυτό που κάνατε είναι προκλητικά ρηξικέλευθο; Προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να του μιλήσετε και οι δύο, είτε ξεχωριστά ,είτε μαζί. Να του ξεκαθαρίσεις τη θέση σου απλά. Στην τελική εάν αγαπάει έστω την αδερφή του, δε θα έπρεπε να θέλει να της γίνει εμπόδιο σε βία σχέση που εκείνη περνάει καλά.
Εσύ δεν το καταλαβαίνεις επειδή είσαι κοπέλα και σκέφτεσαι και λογικά.Εκείνοι είναι άντρες φαλλοκράτες και θεωρούν την αδερφή "κτήμα" τους. Καλή χρονιά παρεμπιπτόντως.
Κανένα απολύτως δίκιο δεν θα έχει αν αντιδράσει άσχημα. Απλώς η άποψή μου είναι να μην του πείτε ότι θα έχετε και του κρύψατε. Μπορεί να τον ενοχλήσει αυτό. Πες του ότι σου αρέσει η αδερφή του και σκοπεύεις να την προσεγγίσεις. Και σε λίγο καιρό παρουσιάστε το σαν να τα φτιάξατε.
Scroll to top icon