ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.1.2021 | 15:35

Πίστη, λογική, ή ψυχολογικά;

Παρατηρώ ότι οι άνθρωποι που πιστεύουν σε μια θρησκεία είναι ψυχικά πιο δυνατοί. Δυστυχώς μου είναι πολύ δύσκολο να εμπιστευτώ. Είμαι ορθολογίστρια και αν κάτι δεν εξηγείται με τη λογική, τότε δεν το αντιμετωπίζω σοβαρά. Τις τελευταίες μέρες διαβάζω κείμενα για τον Χριστιανισμό. Άλλα με αγγίζουν, άλλα όχι και τόσο. Έχω σκεφτεί να πάω σε ψυχολόγο γιατί βλέπω στον εαυτό μου ότι δεν έχω καμία εμπιστοσύνη, σε τίποτα και σε κανέναν. Με λίγα λόγια ως άνθρωπος έχω κλείσει. Αλλά και ο ψυχολόγος δεν με γεμίζει. Εσείς μήπως έχετε μιλήσει ποτέ σε κάποιον Πνευματικό; Νιώσατε καλύτερα ή έστω κάτι να γεμίζει μέσα σας; Νιώθω ότι κάπου θέλω να στηριχτώ.* Υ.Γ. : Σας παρακαλώ όχι ειρωνείες, ούτε προσβολές έναντι οποιασδήποτε θρησκείας.
2
 
 
 
 
σχόλια
Γεια σου!!! Το θέμα που ανοίγεις είναι πολύ λεπτό, δεν ξέρω τι ηλικία έχεις. Εγώ προσωπικά είμαι 22 και μπορώ να πω ότι πιστεύω στον Θεό, με αρκετές αμφιβολίες και επιφυλάξεις σε σχέση με τις προκαταλήψεις που υπάρχουν. Με την εξομολόγηση έχω αρκετή εμπειρία, γιατί και εγώ σε μια δυσκολη κατάσταση της ζωής μου ζήτησα βοήθεια από εκεί. Πήρα κάποια ερεθίσματα και αν θέλεις μπορούμε να συζητήσουμε να μοιραστώ μαζί σου προσωπικές πληροφορίες. Αν θέλεις απάντησε μου από κάτω, θα χαρώ να μιλήσουμε μέσω κάποιου email ίσως. Πάντως το θέμα της πίστης είναι ιδιαίτερα περίπλοκο και σου το λέω επειδή έχω πραγματικά ασχοληθεί αρκετά και για αυτό ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω αν μου το επιτρέψεις. Δεν έχω στόχο ούτε να προσηλυτισω, ούτε τίποτα. άλλωστε ούτε εγώ είμαι σίγουρη. Αλλά αν θέλεις μπορώ να μοιραστώ κάποια βιώματα μαζί σου και εσύ να κρίνεις τι θα κάνεις έπειτα.
Scroll to top icon