ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.1.2021 | 00:48

Χάος και Ζούγκλα

Τελικά το θέμα της εύρεσης συντρόφου για γάμο ή για σχέση ζωής ειναι το πιο δύσκολο ζητημα στη ζωή ενός ανθρώπου γιατί προσπαθώντας να τον/την βρεις καταλαβαίνεις την βαθειά ζούγκλα και το ΧΆΟΣ που επικρατεί γυρω μας. Τί εννοω: οτι δεν ειναι οπως το επαγγελμα ή οι σπουδές οπου εκεί κανεις τις επιλογές σου και με βάση το ταλέντο σου και τις ικανότητές σου εχεις -συνήθως- και το ανάλογο αποτέλεσμα. Εκεί ο παράγοντας τύχη δεν ειναι τοσο καθοριστικός όσο στα αισθηματικά.Το τονίζω ; στο θέμα του συντρόφου ολα είναι ενα χάος! Το οτι εισαι καλός ανθρωπος,ενάρετος και συναισθηματικός δεν σου εγγυαται σε καμία περίπτωση οτι θα αμειφθείς και θα βρεις καποιον να σε εκτιμήσει γι ´αυτο που είσαι. Ή οτι αν εισαι όμορφη,με σπίτι και δουλειά τότε σιγουρα θα βρεις καλό και ισάξιο αντρα για γάμο. Ουτε καν.Πόσοι ανθρωποι άξιοι για σπίτι και γεμάτοι αγάπη να δωσουν πεθαίνουν μες στο μαράζι, μόνοι στη ζωή;;;Τελικά οσοι ειστε παντρεμένοι ή ειχατε μια αγκαλιά τωρα στις γιορτές ή όσοι εχετε βρει τον άνθρωπό σας που ειναι ισάξιός σας και σας εκτιμά γι ´αυτό που είσαστε,ειστε οι πιο τυχεροι άνθρωποι του κόσμου.Να το εκτιμάτε γιατι πολλοί απο εμάς δεν έχουμε κανέναν να μας αγαπά και το βράδυ κλαίμε με λυγμούς μόνοι στο κρεβάτι.Και το χειρότερο; Δεν ξερουμε τί μελλει γενέσθαι και δεν ξέρουμε ΑΝ ποτέ θα υπάρξει κάποιος ή καποια να νοιαστεί επιτέλους για εμάς..
3
 
 
 
 
σχόλια
Δε νομίζω ότι είναι ''χάος''. Αντιθέτως είμαι από τους ανθρώπους που θεωρούν ότι όλα είναι πάρα πολύ απλά, υπό δύο απλές προϋποθέσεις: αμοιβαία αυτογνωσία και στοιχειώδη ειλικρίνεια. Το ''χάος'' το προκαλεί η αίσθηση ''απεριόριστων επιλογών'' την οποία δημιουργεί κυρίως το διαδίκτυο.
Scroll to top icon