ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.1.2021 | 21:35

Πόσο μόνη είμαι

Έχω τοσες σκέψεις στο μυαλο μου. Τις κρατάω μεσα μου γιατί δεν έχω άνθρωπο να τις μοιραστώ. Μεσα στη μέρα, κάθομαι πολλες φορες στο πάτωμα διπλα στα μαξιλάρια μου και κοιτάζω εξω απο το παράθυρο. Εκει χάνομαι στις σκέψεις μου. Φαντάζομαι σενάρια μιας καθημερινότητας που θα ηθελα να μου συμβούν. Οτι περπατάω στο δρόμο χαμογελαστή και μπαίνω μέσα σε ένα βιβλιοπωλείο. Εκει αντιλαμβάνομαι το βλέμμα ενός ευγενικου άντρα. Με πλησιάζει, μου μιλάει, γελάμε και καταλήγουμε να πίνουμε ζεστή σοκολατα κάπου στην Πλάκα. Ο,τι δεν έχουμε φανταζόμαστε τελικά. Άλλες φορές φαντάζομαι ότι καθώς περπατάω ανέμελα στο δρόμο, σε μια στροφή, πέφτω πανω σε έναν άγνωστο. Ξέρετε τωρα, τα κλασσικά που βλέπουμε στις ταινίες. Ε που λέτε κι εμενα μου πέφτουν τα βιβλία κατω, γελάμε, πιάνουμε την κουβέντα, βρίσκουμε κοινά ενδιαφέροντα και χανόμαστε μαζί στα στενά της πόλης. Ο,τι δεν έχουμε φανταζόμαστε τελικά. Αυτές οι σκέψεις μου, παντα με γεμίζουν με μια γλύκα, μια πικρή γλύκα, μια νοσταλγία. Ο,τι δεν έχουμε φανταζόμαστε τελικά.
2
 
 
 
 
σχόλια
Όταν σταματήσεις να το ονειρεύεσαι, και άρα να το κυνηγάς με την σκέψη, θα συμβεί. Ίσως όχι με τις λεπτομέρειες που το έχεις φανταστεί, αλλά θα συμβεί. Η ζωή αρέσκεται στο να μας εκπλήσσει. Το βρίσκει διασκεδαστικό.
Scroll to top icon