ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.1.2021 | 01:55

Μια παλιά φίλη

Είχα μια παλιά φίλη που δεν τα πηγαίναμε τόσο καλά και έτσι πηρε η καθεμία τον δρόμο της χωρίς συζητήσεις και ιστορίες. Ομως μείναμε '' φίλες"στα σοσιαλ . Μιλούσαμε τα τυπικά ένα" τι κάνεις " σε γενέθλιά γιορτές κτλπ. Μου έλεγε πως περνάει στην ζωή της ότι δεν έχει φίλες ότι είναι με το αγόρι της μόνο ότι έχει απακρυνθει από όλες όπου είχε. Και χθες μου έρχεται ειδοποίηση ότι κάνει live στο Instagram και μπήκα να την δω μιας και που είχα χρόνια να την δω έκανε live μαζί με μια κοπέλα . Είπα ένα γεια. Καθώς με χαιρέτησε κιόλας 4 λεπτά έκτοτε βγήκα και κοίταζα τα στορυ διάφορων και έφτασα στο τέλος είδα ότι ανέβασε και εκείνη στορυ και έλεγε οτι '' σε όποιον λείπεις φαίνεται σε ποιον όχι επίσης.. Σπόντα ήταν για μένα. Διότι το αγόρι της ήταν εκεί μαζί και όλο ότι μου είπε μένει μαζί του.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό που δεν τα πηγαίνατε καλά και απομακρύνθηκατε κοινή συναινέσει και μετά νομίζετε ότι σας ρίχνει σποντες ο άλλος μετά από χρόνια να το κοιτάξετε...Στην περίπτωση που ισχύει θα έλεγα ότι η ασπονδη φίλη σας είναι ανισόρροπη και δεν έχει με τι να ασχοληθεί...δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έμεινε χωρίς καθόλου φίλες!
Scroll to top icon