ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.1.2021 | 14:03

Έλεος δηλαδή...

Μιλούσα με μιά φίλη μου,κι όταν της είπα ότι φτιάχνω γαλακτομπούρεκο για το αγόρι μου,αντέδρασε πολύ άσχημα.Δηλαδή είναι κακό να δημιουργείς και να προσφέρεις σ'αυτόν που αγαπάς,κάτι που του αρέσει;Δέν πάει να λέει,το ταψί είναι στο φούρνο και άρχισε να μοσχομυρίζει.Αλλά μου χάλασε κάπως τη χαρά με τα λόγια της.Anyway,αρκεί να αρέσει σ'εκείνον!
9
 
 
 
 
σχόλια
Κακό φυσικά και δεν είναι. Τουναντίον είναι πολύ όμορφο να φροντίζεις και να περιποιείσαι τον άνθρωπο που αγαπάς!Εγώ γιατί μυρίζομαι όμως προβοκατορικη εξομολόγηση;
H μονη περιπτωση να δικαιολογησω την αντιδραση αυτη ειναι να εχεις ενα αγορι που σου φερεται χειριστικα και υποτιμητικα να σε βριζει να σε δερνει και να του φτιάχνεις και γαλακτομπούρεκο απο πανω...Ολες οι αλλες περιπτωσεις δειχνουν ζηλεια,φθονο και κακια..
Είναι πολύ ωραίο να δείχνεις στον άλλον ότι τον νοιάζεσαι με πράξεις. Αν ξέρεις να κάνεις γλυκά του φτιάχνεις γλυκό, οποίος έχει όρεξη να μαγειρέψει θα μαγειρέψει και για τους δύο,δεν βρίσκω πουθενά το κακό. Λίγο ήρεμα με τις ψευτοεπαναστατικες χαζομαρες.
Scroll to top icon