ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.1.2021 | 18:55

Εμμονή

Καλησπέρα σας. Έχω συνειδητοποιήσει ότι έχω πάθει εμμονή με μια όπου είμαι τρομερά ερωτευμένος. Δεν είχαμε ακριβώς σχέση αλλά είχαμε μια τελείως διαφορετική σύνδεση μεταξύ μας! Φλερταραμε , βγαίναμε και πολλά πολλά άλλα , σαν να ειμασταν ζευγάρι με αρκετά πισωγυρισματα αλλά δεν ένιωθε ότι της βγαίνει! Δεν έχουμε επαφή πολύ καιρό.Πλέον όμως είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση.Το μυαλό μου δουλεύει συνέχεια. Κάνει σενάρια. Την μια είμαι αποφασισμένος να της μιλήσω και ότι γίνει , την αλλη νιώθω ότι έπαιξε και ήθελε επιβεβαίωση και τα βάζω με τον εαυτό μου που την πίστεψα. Την άλλη σκέφτομαι όταν ξανά τύχει και την δω μετά από πολύ καιρό ίσως τότε αισθανθεί κάτι για μένα και ξανά από την αρχή. Μου ξεκαθάρισε ότι δεν έκανε τίποτα εσκεμμένα ή από ψέματα. Απλά δεν νιώθει ότι ήταν έτοιμη για αυτό.Στο δια ταύτα. Κοντεύω να τρελαθώ κυριολεκτικά. Νιώθω λες και έχω πάθει κατάθλιψη. Δεν φεύγει από μέσα μου ότι και αν κάνω όσο κ αν προσπαθώ.Τι να κάνω βρε παιδιά? Να κάνω μια απόπειρα ? Τι? Δεν μπορώ απλά να κάτσω έτσι.Σήμερα περασα μπροστά από το σπίτι της με το αυτοκίνητο , είχα να πάω τρεις μήνες από εκείνη την μεριά. Με έπιασε ένα άγχος , ένα σφίξιμο στο στήθος , ένα τρέμουλο , μια θλίψη , μια νοσταλγία και απλά είδα το σπίτι , φανταστείτε να την δω κάπου τι έχει να γίνει..Προσπαθήστε , προσπαθω , προσπαθω αλλά δεν βγάζω άκρη.. Ξέρω τι ένιωσε και τι νιώθει. Ήθελε πραγματικά να το προσπαθήσει και κατάφερε να πιέζει τον εαυτό της μέχρι που εσκασε..
3
 
 
 
 
σχόλια
Η "τελείως διαφορετική σύνδεση" είναι κάτι και από τις δύο πλευρές. Εκείνη και "πιέστηκε " και "έσκασε". Αυτό δεν στο προκαλεί μια υπέροχη σύνδεση, θέλω να πιστεύω. Δεξου την πραγματικότητα. Είναι ένα κοκτέιλ ορμονών που την θες αλλά δεν την έχεις . Εκείνη δεν νιώθει το ίδιο. Καλυπτες μία προσωρινή της ανάγκη πιθανότητα γι'αυτό κ είχατε ο,τι είχατε για όσο κράτησε. Προσγειώσου στην πραγματικότητα και ψάξου με τον εαυτό σου. Σκέψου αν έχει υποστεί ζημιά η αυτοπεποίθηση σου και γιατί βρίσκεις ελκυστική αυτή την κατάσταση αντί για μία σταθερή και αμοιβαία σχέση.
Έχω χάσει το λογαριασμό πόσες φορές έχεις γράψει την ίδια ουσία με διαφορετικές παραλλαγές. Είτε κάνε μία προσπάθεια τελευταία, είτε προχώρα. Απλά, αν κάνεις μία τελευταία προσπάθεια, να είσαι έτοιμος να αποδεχτείς το όποιο αποτέλεσμα, και το ότι αυτή η προσπάθεια θα είναι η τελευταία.
Scroll to top icon