ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.1.2021 | 14:05

προδικασμένο τέλος

Με το αγόρι μου συγκατοικούμε εδώ και δύο χρόνια. Λόγω του μεγάλου φόρτου εργασία μας βρισκόμαστε πολύ λίγες ώρες την ημέρα και κυρίως το βράδυ για έναν ύπνο. Τις Κυριακές που έχουμε περισσότερο χρόνο συνήθως μας τον τρώνε οι δουλειές του σπιτιού..Δεν έχω όρεξη πια για σεξ, το κάνω ως αγγαρεία.. νιώθω ότι είναι ένας κολλητός φίλος. Λόγω ενός σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει συγγενικό του πρόσωπο αποφάσισε να πάει για μια εβδομάδα να μείνει με τους δικούς του. Το άσχημο είναι πως εμένα δεν με πείραξε αυτό. Νιώθω πολύ ήρεμη αυτές τις μέρες. Σκέφτομαι ότι αύριο γυρνάει και θα πρέπει να προσποιηθώ πάλι. Είναι πολύ κουραστικό. Αν αναρωτιέστε γιατί δεν τον αφήνω είναι πως επειδή βρίσκεται άσχημα ψυχολογικά και καθώς τα συζητάει μαζί μου δεν θέλω να τον αφήσω ξεκρέμαστο. Δεν έχει άλλους να τα πει πέρα από την οικογένειά του και είναι γενικά κλειστός άνθρωπος. Θα είναι άσχημο να τον χωρίσω μόλις ξεπεράσει αυτό το θέμα;
5
 
 
 
 
σχόλια
Αν θες να χωρίσεις κάντο. Αλλά να ξερεις, κάθε σχέση θέλει και το χώρο της. Επίσης τα έχεις συζητήσει ποτέ μαζί του? Γιατί αν δεν τα συζητάς αυτά που σε απασχολούν άνετα με το ταίρι σου υπάρχει πρόβλημα.
Έχω μια ειλικρινή απορία: πριν συγκατοικήσετε είχατε άπλετο χρόνο να τον περνάτε φιλοσοφώντας και να κάνετε αχαλίνωτο σεξ, και με το που συγκατοικήσατε ξεπατωθήκατε στη δουλειά και το σεξ έγινε αγγαρεία; Επί του ερωτήματός σου: όποτε και να τον χωρίσεις, άσχημο θα είναι διότι εκείνος όπως φαίνεται ζει στη μακαριότητά του νομίζοντας πως είσαι λαχείο για εκείνον.
Στο στόχο ακριβώς όπως πάντα (η πρώτη παράγραφος). Εξ, δεν κάνουμε σεξ αγγαρεία, μας καταστρέφει και τους δύο και τη σχέση τελικά. Κάτσε σκέψου.
Κορίτσι μου δικιά σου είναι η ζωη κάνε οτι σου λέει η καρδιά σου. Κανένας ομως δεν αξίζει να κάθεται να μαραζώνει με έναν άνθρωπο που δεν τεριαζει η που δεν του προσφέρει οσα χρειάζεται πραγματικά η ψυχή του. Μόνο κακο στον εαυτό σου θα κάνεις πίστεψε με ήμουν ακριβώς στην ίδια φάση αλλα εμείς καναμε συνέχεια σεξ απλά χάθηκε όλος ο ρομαντισμός, εγώ είχα απίστευτα ανάγκη από μια αγκαλιά ένα φιλί και δεν μου τα έδινε ποτέ το μυαλό του ήταν συνέχεια στο σεξ, δεν ήταν ο άνθρωπος μου αυτός που θα με έκανε ευτυχισμένη και κατέστρεψα τον εαυτό μου και την ψυχή μου περιμένοντας πράγματα που δεν μπορούσε να μου δώσει και δεν τον χώριζα γιατι τον λυπομουν να τον αφήσω μόνο για διάφορους λόγους. Ήμασταν μαζί 3 χρόνια και μόνο ο πρώτος χρόνος ήταν όμορφος τα υπόλοιπα χρόνια καταστράφηκα. Το μόνο που ζητούσα ήταν να νιώσω αγάπη και μια αγκαλιά..να υπάρχει μια αισθηματική πλευρά από εκείνον που τοσο ήθελα αλλά μάταιο..για αυτό σου λέω αν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να μας κάνει χαρούμενες όσο καθόμαστε μαζί του τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα για εμάς μόνο τον εαυτό μας καταστρέφουμε γιατί εκείνοι για να μας κρατάνε σημαίνει ότι κάτι περνουν από εμάς και είναι καλυμμένοι.
Scroll to top icon