ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.1.2021 | 23:56

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ

Λοιπον πριν καποια χρονια πηγαινω σε ενα γυμναστηριο ξεκιναω την γυμναστικη μου 18 χρονων τοτε και βλεπω ΑΥΤΟΝ θα τον πουμε βαγγελη για να μην πουμε κανονικα ονοματα !Με τον βαγγελη αρχισαμε να μιλαμε μετα απο 4 μερες που αρχισε να με πειραζει για το πως κανω καποιες ασκησεις. Καθε φορα που πηγαινα μιλουσαμε βλεπετε ηταν γυμναστης οποτε εκει δουλευε. Μιλουσαμε παρα πολυ καποια στιγμη μου αναφερει οτι εχει κοπελα αλλα με περιεργο τροπο σαν να μην ηθελε να το πει απλα δεν μπορουσε να κανει αλλιως!Εκει μου γκρεμιζονται ολαα ετσι αποφασιζω να τα φτιαξω με ενα αλλο παιδι απο εκει που με πολιορκούσε για πολυ καιρό(ξερω δεν ηταν σωστο ) αλλα πρωτη μου σχεση στα 18 νομιζα οτι ημουν πολυυυ μεγαλη οποτε λεω ας το δοκιμασω.Το παιχνιδι με τον βαγγελη συνεχιζοταν συνεχεια να πειραζει ο ενας τον αλλον και να υπαρχουν υπονοουμενα. Η σχεση μου πολυ ζηλιαρης και καταπιεστικος χωρις λογο. Ωσπου μια μερα ο βαγγελης ερχεται και μου ανακοινωνει οτι χωρισε! δεν λεμε πολλα και τον ειχα ενημερωσει οτι ειχα σχεση ,μου ζηταει να παμε σινεμα εγω το αποφευγω συνεχιζει και του απανταω καποια στιγμη φυσικα και δεν πηγα.Περναει ο καιρος ειχα κανει και 2 εβδομαδες να παω και μου ερχετε μηνυμα "που εισαι που χαθηκες? μου λειπεις! " εκει τα ειδα ολα πηγαινω στο γυμναστηριο μου μιλαει εγω φουλ ερωτευμενη με το βαγγελη και η σχεση μου ηταν το καλο παιδι που δεν ειχα το κουραγιο να τον χωρισω γιατι οπως ειπα πρωτη σχεση ! Ο βαγγελης μου λεει να παμε σε μια διοργάνωση και εγω του λεω οχι!( λαθος μου) Μετα απο μια δυο εβδομαδες χωριζω βασικα με χωριζει ενω μου ειχε ψησει το ψαρι στα χειλη και λεω θα παω στον βαγγελη να του πω να παμε στην διοργανωση. Ο βαγγελης λοιπον γυρναει και μου λεει τωρα ειναι αργα. Να μην τα πολυλογω και αλλο ο βαγγελης μετα απο εναν μηνα μου εμφανισε την καινουρια του κοπελα και εγω εδω και 4 χρονια κοιταζω την ζωη τους και θελω απλα να παω να τον φιλησω και να του φωναξω ΠΟΣΟ ΣΕ ΘΕΛΩ!!! δυσκολα πραγματα φιλες μου ακομα με ποναει και θα με ποναει για μια ζωη !!
4
 
 
 
 
σχόλια
Επαγγελματικό μυστικό εκ των έσω: είναι εντολή των γυμναστηριούχων οι γυμναστές να κάνουν καμάκι στις πελάτισσες. Τα ίδια και στα μπαρ. Ξυπνάτε.
Όλη αυτή η ιστορία έγινε για 2 βδομάδες διαφορά;;βρε το Βαγγέλη τι μας έκανε...Πάντως αν ήσουν τόσο σημαντική για αυτόν, για δύο βδομάδες αργότερα που χώρισες δε θα έλεγε ότι είναι αργά..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon