ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.1.2021 | 16:57

Το παρελθόν ανήκει πίσω...

Ότι έγινε στο παρελθόν έγινε και δεν αλλάζει!!!Παίρνουμε ερεθίσματα από όσα συνέβησαν και πηγαίνουμε παρακάτω με την γνώση που έχουμε αποκομίσει.
5
 
 
 
 
σχόλια
Ακριβώς αυτό. Ασχολούμαστε μόνο με πράγματα που μπορούμε να αλλάξουμε. Το παρελθόν δεν αλλάζει αλλά μπορούμε να δούμε από αυτό τι θα αλλάξουμε στο μέλλον.
Η άποψή μου είναι ότι παρόν, παρελθόν και μέλλον αποτελούν μια ενότητα, συνδέονται πολύ στενά μεταξύ τους. Δεν μπορούμε να τα αντιμετωπίζουμε λες και διακρίνονται σαφώς το ένα από το άλλο.Αυτό που γράφεις φαίνεται πολύ ωραίο και αισιόδοξο. Στην πραγματικότητα όμως το παρελθόν έχει καθορίσει το παρόν και το μέλλον. Οι συνέπειες γεγονότων του παρελθόντος μπορεί να μας κυνηγούν σε όλη μας τη ζωή! Για αυτό και πιστεύω ότι πρέπει να διακρίνουμε τα απλώς δυσάρεστα ή επώδυνα γεγονότα, όσο επώδυνα και αν είναι, από τα καταδικαστικα.
Επιτρέψτε μου μια προσθήκη η οποία μπορεί να φανεί χρήσιμη σε πολλούς.Υπάρχει μια μεταβλητότητα στις συνέπειες του παρελθόντος, για αρκετά μεγάλο διάστημα διάστημα και σε πλήθος περιπτώσεων, για την οποία αξίζει να δείχνουμε τη δέουσα διαχειριστική επιμέλεια η οποία ενίοτε μας αποφέρει οφέλη ή και ελαχιστοποίηση των ζημιών.
Scroll to top icon