ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.1.2021 | 14:34

Και οι γονείς άνθρωποι είναι.

Μερικές φορές σκέφτομαι πόσο αχάριστη έχω υπάρξει με τους γονείς μου. Δεν είναι τέλειοι και μου έχουν αφήσει πολλά συναισθηματικά κενά. Όταν όμως διαβάζω και για γονείς που κακοποιούν, φωνάζουν, χτυπούν, τότε με πιάνουν τύψεις. Τουλάχιστον οι γονείς μου είναι δίκαιοι άνθρωποι, ήρεμοι.
5
 
 
 
 
σχόλια
Λοιπόν, κανείς άνθρωπος δεν είναι τέλειος και δυστυχώς όλοι είμαστε έρμαια των άσχημων συμπεριφορών που έχουμε βιώσει από τρίτους. Και για αυτό πρέπει να συγχωρούμε. Έχεις δίκιο είναι άνθρωποι και αυτοί και δεν βαριέσαι και ας μας είπαν καμιά κουβέντα και ας μην μας έδειξαν πόσο μας αγαπούν, ας πούμε και ευχαριστω έστω για τα υλικά αγαθά που μας έδωσαν και για ότι μπόρεσαν ψυχικά να μας προσφέρουν.
Οι γονείς είναι άνθρωποι και αυτοί. Ούτε τα ξέρουν όλα, ούτε είναι τέλειοι. Ας μην είμαστε σκληροί μαζί τους.Καποια πράγματα πρέπει να τα δουλέψουμε και μεις μόνοι μας.
Αυτό που γράφεις μου θυμίζει λίγο την λογική όλων εκείνων που επικαλούνται τη θέση των γυναικών στις χώρες του Ισλάμ, για να στηρίξουν την άποψή τους ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να διαμαρτυρονται για τον σεξισμό που υφίστανται, καθώς υπάρχουν και πολύ χειρότερα!Πάντως ναι, είσαι από τους σχετικά τυχερούς που είχαν τουλάχιστον υποφερτους γονείς. Βέβαια κανονικά αυτό θα έπρεπε να είναι αυτονόητο αλλά ας όψεται το άτιμο το δικαίωμα στην αναπαραγωγή που το έχει ο καθένας!
Scroll to top icon