ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.1.2021 | 02:07

Οκ το καταλαβαμεε... δεν ειμαι και ο τοπ γκομενος που φανταζετε καποια

Αλλα δεν νομιζω να ειμαι και τοσο χαλια ... Ειμαι 20 χρονων και δεν εχω κανει ποτε σχεση με κοπελλα , ουτε καν φιλι δεν εχω δωσει. Τον τελευταιο καιρο γυμναζομαι καθημερινα και εχω χτίσει ενα ωραιο σωμα . Αλλα ακομα και ετσι δεν εχω δει καμια διαφορα σε οτι αφορα τις γυναικες. Νιωθω τοσο ασχημα με τον εαυτο μου που μου ριχνει πολυ την αυτοπεποιθηση μου . Ειληκρινα νιωθω οτι δεν θα βρεθει ποτε μια αγαπη για εμενα... νιωθω τοσο μακρια και οτι ειναι τοσο ακατορθοτο που πραγμματικα με πιάνει η απελπισια . Οπως ειπα δεν ειμαι και τοπ γκομενος αλλα εχω ενα επιπεδο, ωστόσο δεν ξερω γιατι δεν σταυρωνω γυναικα. Οσο αφορα τον χαρακτηρα μου ειμαι πραγματικα συμπαθητικος και με τρομερο χιουμορ (αν ειναι κατι που αναγνωριζω του εαυτου μου ειναι αυτο ). Αληθεια δεν ξερω τι παει τοσο Χ . Ποια μύρα με ζηλεύει; Ποιο ματι φθονερο;
4
 
 
 
 
σχόλια
"Νιώθω τόσο άσχημα με τον εαυτο μου που μου ρίχνει πολύ την αυτοπεποίθηση μου" διαβάζω και λέω...αν δεν ψήνεσαι ΕΣΥ ότι αξίζεις τα καλύτερα πώς θα ψήσεις εμένα για αυτό? Νομίζω ότι είσαι μια χαρά, πρέπει τώρα να το πιστέψεις κι εσυ. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου, φρόντισε να γνωρίσεις νέο κόσμο και μην αγχώνεσαι. Θα έρθουν όλα όπως και όταν έρθουν..
"Τον τελευταιο καιρο γυμναζομαι καθημερινα και εχω χτίσει ενα ωραιο σωμα . Αλλα ακομα και ετσι δεν εχω δει καμια διαφορα σε οτι αφορα τις γυναικες"Ίσως επειδή λάθος πληροφορίες σου έδωσαν ("χτίσε σώμα να ρίξεις γκομενάκια" -κυκλοφορεί πολύ, από γυμναστές να συμπληρώσω).
'μοιρα' , 'ακατόρθωτο', 'ειλικρινα'. Πιστεύω ότι θα βρεις κάποια αν έχεις χιούμορ...να ξέρεις κερδίζει...χαλάρωσε απλά δεν έτυχε ακόμα! Ξέρω πολυ άσχημους άνδρες που είχαν δίπλα τους θεές μόνο και μόνο από την αυτοπεποίθησή τους...οπότε η εμφάνιση δε μετράει και τόσο. ..
Scroll to top icon