ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.2.2021 | 20:23

Θα το πώ,κι ας παρεξηγηθώ

Δέν αντέχω άλλο με την καραντίνα.Αυτό που δέν αντέχω περισσότερο,είναι που δέν μπορώ να βρίσκομαι με το αγόρι μου πιό συχνά,κι όταν βρισκόμαστε δέν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε άνεση όπως πρίν.Κάναμε σχέση ένα μήνα πρίν ξεκινήσει η καραντίνα,και όλη αυτή η κατάσταση μας βρήκε στην καλύτερη μας φάση.Καταλαβαίνετε πιστεύω πώς νιώθω.Είναι στιγμές που νομίζω ότι θα τρελαθώ!
4
 
 
 
 
σχόλια
Προσωπικά έχω να πω ότι περνάω πολύ χάλια. Σε κανένα μήνα κλείνω έναν ολόκληρο χρόνο στο σπίτι, στον οποίο χρόνο βγήκα πολύ λίγες φορές και στην οποίο χρόνο και μέσα στο σπίτι πέρασα πολύ δύσκολα. Ευτυχώς είχα και έχω τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα μου και τους ανθρώπους που θέλω να έχω, όπως επίσης και τη δουλειά μου, αλλά δεν παλεύεται άλλο. Πήγα προχθές σε ένα μακρινό, μεγάλο πολυκατάστημα για βόλτα. Δεν είμαι καθόλου καλά. Θέλω πίσω τη ζωή μου, που τν είχα φτιάξει με κόπο όπως μου άρεσε. Ξέρω πως δεν πρέπει να παραπονιόμαστε, αλλά όλα τα πράγματα έχουν κι ενα οριο. Δεν είναι ζωή αυτή. Και μέσα σε όλα τα άλλα, ενώ δεν πήγαινα πουθενά, κόλλησα και κορονοϊό πριν καιρό. Να πεις έστω ότι έβγαινα ρε γαμώτο!Σταμάτησε η ζωή μας και φεύγουν κυριολεκτικά χρόνια ολόκληρα που θα μπορούσαν να είναι πολύ όμορφα. Προσωπικά δεν ελπίζω σε τίποτα, δε νομίζω ότι θα τελειώσει σύντομα όλο αυτό. Είναι κι αυτή η αβεβαιότητα που δεν ξέρεις τι θα γίνει, πώς θα γίνει, μέχρι πότε. Οι δικοί μου λένε ότι "αντέχω πολύ καλά κι ότι έχω κουράγιο μέσα μου". Δεν είναι αυτό. Είναι που έχω βαρεθεί και να παραπονιέμαι ή να σκάω από την κλεισούρα πια και κάνω τα πάντα μηχανικά αν και πολλές φορές δε θέλω να ξυπνάω τα πρωινά. Σε καταλαβαίνω πάντως και μη νιώθεις άσχημα για το πρόβλημα που νιώθεις, που το αισθάνεσαι σαν πρόβλημα εννοώ. Πράγματι είναι άσχημο να θέλεις να βρεθείς με κάποιον και δη έναν πολύ συγκεκριμένο καποιον και να περιορίζεστε. Δεν μπορώ να σου γράψω κάτι ενθαρρυντικό. Λυπάμαι.
Και γιατί να παρεξηγηθείς; Θα φοβόμαστε να πούμε και ότι μας έχει ρίξει η καραντίνα στο τέλος!Η αλήθεια είναι ότι η καραντίνα πλήττει περισσότερο απ'όλους τους νέους, οι οποίοι βέβαια είναι αυτοί που κινδυνεύουν και λιγότερο. Δηλαδή οι νέοι υφίστανται το μεγαλύτερο πλήγμα για να προστατευθουν άλλοι, δηλαδή οι ευπαθείς ομάδες. Δεν το κατακρίνω αυτό, δεν λέω ότι κακώς γίνεται. Απλώς το επισημαίνω. Προσωπικά πάντως νιώθω αδικημένη από αυτήν την κατάσταση!
Scroll to top icon