ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.2.2021 | 20:47

κομπλεξ

εβγαινα με ενα παιδι που το ηξερα απο παλια, παντα το θυμομουν ευγενικο και ελευθερο πνευμα. Εν τελει, καναμε μια σχεση στην οποια ομως κυριαρχουσε η τοξικοτητα. Ειχε πολλα κομπλεξ με την εμφανιση του και τις ικανοτητες του. Εμενα μου αρεσε παρα πολυ ωστοσο ολοι γυρω μου μου ελεγα να βρω καποιον καλυτερο. Βεβαια δεν με επηρεαζαν. Ενα απο τα προβληματα του ηταν οτι ειχα περισσοτερες εμπειριες απο αυτον (οριακα ειχε κανει σεξ 10 φορες συνολικα) και με το που κατι θα γινοταν θα με εβριζε λεγοντας με ευκολη, π....ανα και χιλια δυο. Χωρις λογο, χωρις πατημα απλα επειδη καποιος θα μου μιλουσε εξω. Δεν φταιω εγω αν καποιοε μου μιλησει εξω, αυτο που μπορω να κανω εγω ειναι να ξεκαθαρισω οτι δεν ενδιαφερομαι. Του ειχα πει οτι με ενοχλει αλλα το δικαιολογουσε σαν ενδειξει αγαπης και οτι "δεν μπορει να μην με εχει". Και ρωταω εγω, ποιος καθιερωσε την αποψη οτι το να εισαι σε μια σχεση σε καθιστα αντικειμενο. Ουτε κομματι κρεας ειμαι, ουτε αντικειμενο να ειμαι καλη μονο στο σεξ οπως ελεγε. Εννοειται οτι δεν συνεχιστηκε , απλα θα ηθελα να πω αν καποιος ή καποια εχει παρομοια εμπειρια.. δεν φταιμε εμεις για καποια κομπλεξ που εχουν οι αλλοι. Ουτε το παρελθον μου μπορουσα να αλλαξω και ουτε ηθελα. οσα εκανα δεν τα μετανιωνω μου εμαθαν ολα πραγματα. Δικαιωματα δεν εδωσα, δεν ασχοληθηκα με το παρελθον κανενος πολυ απλα γιατι δεν με αφορα. οταν ειμαστε σε σχεση πρεπει και να αναπνεουμε! Μην αφηνετε σε κανεναν να σας φερεται σαν σκουπιδι. Η αξιοπρεπεια μας ειναι πανω απο τα συναισθηματα για καποιον! Σημασια δεν εχει πως μας βλεπουν οι αλλοι αλλα πως βλεπουμε εμεις τον εαυτο μας εν τελει..
2
 
 
 
 
σχόλια
Στείλτον στον αγύριστο να παίζει το πουλί του και εσύ συνέχισε τη ζωη σου,δεν χρωσταμεψεξηγηση σε κανέναν για το τι κάναμε στο παρελθόν, αν σ'αρέσει,αν δεν αρέσει να ο δρόμος,τον μπουλο και άντε γεια .
Scroll to top icon