ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.2.2021 | 12:12

20 χρόνια

Διαφοράς. Με χει κούρασει το περιβάλλον μου, όλοι μου μιλάνε αρνητικά. Μου δημιουργούν αρνητισμό. Δηλαδή αν ημουν μ έναν συνομηλικο η κάποια λίγα χρόνια μεγαλύτερο δε θα υπήρχε πρόβλημα. Και τι τους νοιάζει; Δε ρώτησα ποτέ τη γνώμη κανένος,ούτε της μητέρας μου. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει σε 10 χρόνια, σχέδια κάνεις, αυτό κάνω και γω. Και εγώ εχω βρει αυτόν που θέλω, έναν άνθρωπο που με καταλαβαίνει,με προσέχει,με αγαπάει και είναι πιο δραστήριος από οποιονδήποτε συνομηλικο μου.
3
 
 
 
 
σχόλια
Το μου μιλάνε αρνητικά και μου δημιουργούν αρνητισμό τι σημαίνει άραγε;Το να σου επισημαίνει κανείς την πραγματικότητα, ότι δηλαδή εκ των πραγμάτων αν η σχέση αυτή εξελιχθεί σε σχέση ζωής εκείνος σωματικά θα έχει πέσει ενώ εσύ θα είσαι ακόμη νέα, σου δημιουργεί αρνητισμό; Γιατί αν ναι, τότε κούκλα μου απλώς εθελοτυφλείς!Με καταλαβαίνει, με προσέχει και με αγαπάει! Αυτή η περιγραφή ταιριάζει στον μπαμπά μας!
Μα απαντάς μόνη σου στο θέμα σου. Δεν ρώτησες την γνώμη κανενός και τέρμα. Και δεν είναι και κανένα θέμα που χρειάζεται κιόλας την γνώμη κάποιου. Βρηκες τον άνθρωπό σου, δεν είσαι 18 και αυτός 85 για να είναι κάπως περίεργο (που και πάλι δεν πέφτει λόγος σε κανέναν), περνάτε όμορφα και όλα καλά. Μην κάνεις τα απλά, περίπλοκα γιατί το ξέρεις ότι η ζωή είναι η άτιμη πολύ δύσκολη. Δεν ξέρω αν νιώθεις τί εννοώ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon