ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.2.2021 | 15:17

Απογοητευση

Στελνω βιογραφικο,με καλει ο υπευθυνος και οριζουμε ημερομηνια συνεντευξης,πριν 3 εβδομαδες περιπου, μου ξανα τηλεφωνει και ακυρωνει τη συνεντευξη , το κανονιζουμε για 1 εβδομαδα μετα , μου ξανα ακυρωνει, κανονιζουμε μετα απο 3 4 μερες, πηγαινω στη συνεντευξη μου μιλουσε για τη δουλεια , για το οικονομικο κομματι , μου εξηγουσε τι καθηκοντα θα εχω , μιλουσε αδιακοπα οτι ειναι μια σωστη εταιρια που σεβεται τον εργαζομενο και θελει μονιμους στη δουλεια , ειπα και εγω τα δικα μου , υπηρξε μια συννενοηση μεταξυ μας! Μου ειπε οτι θα υπαρξει 2η συνεντευξη με τον "μεγάλο" σε μια εβδομαδα... ηρθε η μερα για την συνεντευξη και 30 λεπτα πριν με παιρνει τηλεφωνο και μου ανακοινωνει οτι τελικα τον ενημερωσαν απο τα κεντρικα γραφεια η κατι τετοιο δεν επιασα καλα αυτο που ελεγε .. οτι η θεση καλυφθηκε , 30 λεπτα πριν απο τη δικη μου 2η συνεντευξη , του ειπα ευχαριστω με ευγενικο τροπο εννοειται αλλα ρε παιδια εμεινα, δεν μιλησα για 3 δευτερολεπτα μεχρι να επεξεργαστω τι μου ειπε.Η μαμα μου λεει να μην στεναχωριεμαι , οκ προσπαθω να μην ειμαι γκρινιαρα γενικά, αλλα 30 λεπτα πριν την συνεντευξη;;; , ειχα ετοιμαστει.. τωρα δεν μπορω να σταματησω να το σκεφτομαι. Ειμαι 1.5 χρονο ανεργη οπως πολλοι ανθρωποι πλεον ,με φοβιζει ολο αυτο και νιωθω οτι δεν θα αλλαξει ποτε αυτη η κατασταση ?
4
 
 
 
 
σχόλια
Καλησπέρα σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι εγώ βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση 1 χρόνο άνεργη και συνεχίζω...είμαι απογοητευμένη πάρα πολυυ και φοβάμαι ότι δν θα βρούμε δουλειά να δουλέψουμε!!
Τουλαχιστον ειδοποίησαν. Άλλες φορές πας και δεν σε ενημερώνει κάνεις για τίποτα. Έπαψαν να με πειράζουν αυτά όταν αρχισα να σκέφτομαι ότι για καλό δεν με πείρανε γιατί αυτοί χάνουν.Βολικη σκέψη .Και πας παρακάτω. Και ναι έρχεται το παρακάτω αργά η γρήγορα και σε δικαιώνει.!.
Υπάρχει και χειρότερη κοροϊδία. Ενώ συμφώνησαν να με πάρουν σε ένα απλό μαγαζάκι με φο μπιζού κοσμήματα και μου είπαν το μισθό, τη τελευταία στιγμή το ακύρωσαν. Η πλάκα ήταν πως μου είπαν πως το απόγευμα θα μου τηλεφωνούσαν να κατέβω να μου δώσουν το κλειδί. Περίμενα, περίμενα ώσπου έπιασε βαθύ σκοτάδι. Κάλεσα πίσω και μου είπαν πως τελικά θα προσλάβουν μία φίλη τους. Καλά κρασιά!
Scroll to top icon