ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.2.2021 | 18:39

Έχω βαρεθεί

κάθε φορά που εντάσσομαι σε μια καινούρια παρέα να με ρωτάνε αν έχω αδέρφια και μόλις τους πω ότι έχω χάσει τον αδερφό μου να μου φέρονται, λες κι είμαι μωρό. Άλλη φορά "μοναχοπαίδι".
4
 
 
 
 
σχόλια
Υποθέτω ότι είσαι σε μια νεαρή ηλικία και δεν έχεις ακριβώς κατανοήσει τη λειτουργία μιας κοινωνικής ομάδας. Είναι συμπαράσταση και τυπική ευγένεια σε κάποιον που έχει χάσει μέλος της οικογένειας. Οφείλεις να ευχαριστησεις και λήγει εκεί η κουβέντα. Δε χρειάζεται να το μεγαλοποιεις άνευ λόγου.
Το κάνουν γιατί νιώθουν ότι έχεις περάσει κάτι πολύ δύσκολο! Και δικαιολογημενα το νιώθουν αυτό γιατί κατά την άποψή μου το να χάσει κανείς αδερφό είναι ίσως το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε κάποιον. Πράγματα που βρίσκει ο κόσμος να τον εκνευρίσουν!
Έχω χάσει και γω το μικρό μου αδερφό όταν ήταν μωρό. Αν ζούσε θα ήταν κοντά στα 31. :'(Μακάρι να υπήρχε και να μην ήμουν τόσο μόνη. Τι να κάνουμε, έτσι είναι αυτή η ζωή...
Scroll to top icon