ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.2.2021 | 17:58

Μπορεί να συμβεί αυτό;

Γίνεται στα 23 σου χρόνια κι ενώ μέχρι τώρα είσαι στρέιτ(για εμένα μιλάω)εντελώς ξαφνικά να νιώσεις έλξη για μία άλλη γυναίκα,και μάλιστα μόνο γι'αυτήν συγκεκριμένα,για καμία άλλη;Μου συμβαίνει 3 μήνες τώρα,δέν μου φεύγει με τίποτα αυτό,έχω κολλήσει.Έχω σχέση και νιώθω πολύ άσχημα.Είναι δυνατόν να κάνω σέξ με το αγόρι μου και να σκέφτομαι ότι είμαι μ'εκείνη,γιατί αυτό μου συμβαίνει.Είμαι προβληματισμένη και μπερδεμένη.Θέλω να βγάλω ένα συμπέρασμα και δέν μπορώ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ελπίζω να σε βοηθήσει να καταλάβεις το σχόλιο μου. Η σεξουαλική προτίμηση του καθενός διαφέρει απο άνθρωπο σε άνθρωπο. Φαντάσου ότι υπάρχει μια κλίμακα απο τους ανθρώπους που έλκονται μόνο από το αντίθετο φύλο να βρίσκονται στο ένα άκρο και από τους ανθρώπους που έλκονται μόνο από το ίδιο φύλο στο άλλο άκρο. Στο ενδιάμεσο υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να έλκονται εξίσου και απο τα δυο φύλα και άνθρωποι που να υπερτερεί κάποιο λίγο περισσότερο. Αν το φανταστείς ως ένα φάσμα με τα δυο άκρα που έγραψα ίσως σε βοηθήσει να πάρεις κάποιες απαντήσεις χωρίς αυτο να είναι απόλυτο. Δεν μπορώ να ξέρω την περίπτωση σου μπορεί απλά να είναι κι μια φαντασίωση ολο αυτο που βιώνεις χάριν πειραματισμού. Αν ερωτευτείς μια κοπέλα και δεν την σκέφτεσαι μονο στο σεξ ίσως να μην ανήκεις σε κανένα άκρο του φάσματος, αν είναι μονο σεξουαλικό αυτο που νιώθεις μπορεί να είναι και η ανάγκη πειραματισμού συμβαίνει καμία φορά. Σε κάθε περίπτωση μην φρικάρεις με τον καιρό θα καταλάβεις.
Για να σου συμβαίνει τότε προφανώς ναι, μπορεί να συμβεί. Αν ρωτάς τώρα αν έχει συμβεί και σε εμάς, προσωπικά όχι, δεν μου έχει τύχει αλλά δεν το αποκλείω κιόλας να μου συμβεί κάποια στιγμή στο μέλλον. Αυτό που μου συμβαίνει είναι όμως να σκέφτομαι τον εαυτό μου, πράγμα που με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μάλλον είμαι πολύ νάρκισσος!
Scroll to top icon