ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.2.2021 | 11:15

Σχεσεις και επανασυνδεση

Ειμαι η μονη που δεν συμφωνω με την επανασυνδεση μετα απο χωρισμο;Προσωπικα οταν χωριζω με καποιον στεναχωριεμαι πολυ και οταν με στεναχωρει ο αλλος τοσο σταματαω να τον βλεπω με τον ιδιο τροπο που τον εβλεπα πριν.Επισης θεωρω οτι καμια σχεση δεν φτανει στον χωρισμο εαν υπαρχει επικοινωνια και ειναι δυνατη.
6
 
 
 
 
σχόλια
Προσωπικά θεωρώ ότι η εκάστοτε περίπτωση είναι διαφορετική κι ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν καθολικοί, γενικευτικοί, μονολιθικοί και τελικώς αυθαίρετοι κανόνες. Γνωρίζω άλλωστε περιπτώσεις ανθρώπων που είχαν χωρίσει για κάποιο διάστημα και έπειτα τα ξαναβρήκαν και παντρεύτηκαν. Μόνο οι εμπλεκόμενοι στη σχέση δύνανται να γνωρίζουν. Άλλωστε οι λόγοι και οι τρόποι χωρισμού ποικίλουν. Αυτό το οποίο προσωπικά θεωρώ "προβληματικό" ή "ύποπτο" τρόπον τινά, είναι οι συνεχείς και αέναοι χωρισμοί και "επανασυνδέσεις" με το ίδιο άτομο, ξανά και ξανά. Δε θεωρώ ότι αυτό φανερώνει κάποιο πάθος μεταξύ δύο ανθρώπων, οι οποίοι λόγω αυτού του πάθους καταλήγουν κάθε φορά μαζί. Για μένα αυτό δηλώνει ανωριμότητα και "ανικανότητα" να διατηρήσουν μια νορμάλ σχέση και ίσως και και κάποιο "βόλεμα" το τύπου, χωρίσαμε μεν αλλά δε βρίσκουμε κάτι άλλο οπότε ξαναγυρνάμε στον ίδιο που τον ξέρουμε κιόλας, πού να τρέχουμε κιόλας, δε χτυπήσαμε και καινούργιο γκομενάκι κτλ κτλ.
Δεν υπάρχει γενικό "πρέπει" σε αυτό. Εξαρτάται το γιατί χώρισαν δύο άνθρωποι, υπό ποιες συνθήκες, και τι τύπο προσωπικότητας έχουν. Προσωπικά, το βλέπω όπως και εσείς - δεν μπορώ να φανταστώ όχι επανασύνδεση, αλλά ούτε και το να μένω φίλη με κάποιον πρώην, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορώ να μένω φίλη με άνθρωπο που με απογοήτευσε όταν ήμαστε μαζί, Όμως, εγώ μιλώ εκ του ασφαλούς επειδή δεν έχω εμπειρία, γι' αυτό και δεν μπορώ να κρίνω, για παράδειγμα, όσους μπορεί να χώρισαν πολιτισμένα και αργότερα να κατάλαβαν ότι τελικά θα ήθελαν ο ένας τον άλλον στη ζωή του.
Με το πρωτο κομματι (πλην εξαιρεσεων), οτι δεν υπαρχει λογος επανασύνδεσης, συμφωνω. Με το δεύτερο οχι. Ακομα και επικοινωνια να υπάρχει ή ακόμα και μια σχεση να ειναι δυνατη, θεωρω πως μπορει να ερθει ενας χωρισμος. Μπορει να πάψεις να εχεις ερωτικά συναισθηματα για την άλλη πλευρά πχ ή να εχει μπει για τα καλα η ρουτίνα μεσα στη σχεση και να την επιρρεασει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon