ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.2.2021 | 12:57

Εγκλωβισμένη

με χώρισε πρόσφατα και εντελώς ξαφνικά ενώ κάναμε πλάνα γιατί δεν είναι ερωτευμένος και θέλει να βρει τον εαυτό του, λέει δεν έχει χρόνο και ενέργεια για άλλον άνθρωπο. Με γουστάρει, περνάει καλά μαζί μου αλλά μέχρι εκεί. Το κατανοώ αλλά αποφεύγει να βρεθούμε γιατί λέει όταν με βλέπει δεν μπορεί να αντισταθεί. Το μυαλό μου δεν μπορεί να δεχτεί αυτή την εξήγηση και ελπίζω ακόμα, θα προτιμούσα να μου πει ότι γουστάρει άλλη ή ότι δε με γουστάρει πια, τον ρωτάω και τον ξαναρωτάω και αρνείται πως με έχει απατήσει ή θέλει άλλη. Όταν είμαστε μαζί του λέω να με κοιτάξει στα μάτια και να μου πει ότι δε με θέλει και δεν μπορεί. Νιώθω εγκλωβισμένη.
4
 
 
 
 
σχόλια
ΔΕΝ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ, ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ , ΑΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ , ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ. ! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !
"Νιώθω εγκλωβισμένη."Γιατί; Εκεί είναι η πόρτα με το κλειδί επάνω. Σήκω και φύγε χωρίς "γιατί", "μήπως", "κι αν", "θα" και "ίσως". Δε σε θέλει και σου ζήτησε να χωρίσετε. Τώρα εσύ γιατί εγκλωβίστηκες, δεν καταλαβαίνω. Ίσα ίσα σε αφήνει ελεύθερη να προχωρήσεις και να μην είσαι με έναν άνθρωπο που εναργώς σου δηλώνει ότι σε θέλει πια. Ξέρεις απλώς τι κάνεις; Περιμένεις να χτυπήσει αυτός παλαμάκια αν και όποτε κι εσύ να τρέξεις.
Πιστεύω ότι ο (προσφάτως) πρώην σας πράγματι απλά δεν θέλει να είναι μαζί σας, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι θέλει κάποια άλλη. Ίσως του έφυγαν τα δυνατά συναισθήματα ή και δεν σας βλέπει δίπλα του στο μέλλον για πολλούς λόγους. Παράλληλα, φαίνεται να είναι λίγο ευεπηρέαστος άνθρωπος, εφόσον όταν βρίσκεστε, αδυνατεί να δώσει ξεκάθαρα τέλος. Με άλλα λόγια, στην έξαψη της στιγμής μπορεί και να ξανακάνει κάτι μαζί σας, όμως μέσα του έχει αποφασίσει ότι, για διάφορους λόγους, δεν του κάνετε και σε αυτή την απόφαση θα εμμείνει. Θα σας έλεγα, πάντως, να μην απαιτείτε να βρεθείτε για να σας κοιτάξει δήθεν στα μάτια και να σας πει "τέλος." Το θεωρώ λιγάκι χειριστικό, γιατί είναι σα να ποντάρετε στη σωματική έλξη που έχετε εκείνη τη στιγμή και να προσπαθείτε να επιβεβαιώσετε για τον εαυτό σας ότι δεν έχει τελειώσει η μεταξύ σας σχέση. Τελικώς, εγκλωβισμένος καταλήγει εκείνος, αφού ο ίδιος ήθελε να χωρίσετε και τώρα δέχεται από εσάς μπαράζ μηνυμάτων με την απαίτηση να βρεθείτε ή να σας παράσχει εξηγήσεις και εφησυχασμό. Αφήστε τον ήσυχο, όπως σας το ζήτησε, πάψτε με τις ατελείωτες εξηγήσεις. Άλλωστε, είτε σας δώσει αληθινές εξηγήσεις είτε ψεύτικες και είτε σας χώριζε από κοντά είτε με μήνυμα στο Messenger, ο χωρισμός πάντα πονάει τον πρώτο καιρό όταν δεν είναι συναινετικός. Δεχτείτε το και πηγαίνετε παρακάτω, είναι μια χάρη που χρωστάτε στον εαυτό σας πρωτίστως.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon