ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.2.2021 | 11:56

Είναι τόσο ρομαντικός

που μου στέλνει μηνύματα αγάπης,και ακόμα και σε χαρτάκια μου γράφει και μου τα δίνει.Δέν λέω,μου αρέσει πολύ αυτό που κάνει,αλλά ταυτόχρονα μου φαίνεται λίγο περίεργο για την εποχή που ζούμε,αλλά και για το ότι είναι 26 χρονών.
12
 
 
 
 
σχόλια
Το ζήτημα δεν είναι αν αυτό που κάνει κι ο τρόπος που το κάνει αντιβαίνει στη σύγχρονη εποχή και τις σύγχρονες τάσεις. Το ζήτημα είναι ότι όπου ακούς για πολλές αγάπες που συνεχώς "δηλώνονται", μάλλον πρόκειται στις πλείστες περιπτώσεις για φληναφήματα και μωρολογίες, άνευ ουσίας, κενά περιεχομένου που στερούνται ειλικρίνειας. Να θυμάσαι ότι ως "αποδεικτικά" πραγματικών συναισθημάτων δε λογίζονται ή δε θα έπρεπε να νοούνται διάφορα loquella, σε χαρτάκια ή όποια άλλη μορφή, προφορική, γραπτή κτλ. Ο λόγος έχει μεν μεγάλη δύναμη ,ενίοτε παραπλανητική. Ο ρομαντισμός όμως είναι πολύ παρεξηγημένη έννοια, διαστρεβλωμένη και παραποιημένη θα έλεγα, ίσως και εκφυλισμένη.
Χαχαχαχαχαχα ρε δεν μπορώ εδώ μέσα πραγματικά! Το οτι θα διάβαζα "Μου φαίνεται περίεργο για την εποχή που ζούμε ο άλλος να γράφει ραβασάκια" ποιος να μου το λεγε.. Σας κάνουν πλύση εγκεφάλου δεν εξηγείται αλλιώς! Θεωρώ πως καλό θα είναι να τον αφήσεις και να βρεις κάποιον που δεν θα σου κάνει τέτοια "περίεργα" για αυτή την εποχή που ζούμε! Όπως είπε και η Serendi-pity βρες κάποιον που θα σου δείχνει την αγάπη του (και οχι μόνο) με d*ck pic, οτι πιο φυσιολογικό πλέον!
Και τι θα ήθελες να σου στέλνει, αισχρές φωτογραφίες; Μια χαρά ρομαντικό το βλέπω και προσωπικά θα μου άρεσε ο άντρας να ξεχειλίζει από ρομαντισμό και γλυκιές κινήσεις τρυφερότητας.
Σημειο των καιρών να μας φαινεται περιεργο το -ας το πω- ραβασάκι και φυσιολογικό (ενδεχομενως) το d*ck pic. Εμενα μου φαινεται πολυ ωραιο αυτο που κανει. Η ηλικια ειναι άσχετος παράγοντας θεωρω.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon