ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.2.2021 | 20:55

Σήμερα είναι η τελευταία της ημέρα

Χθες κάναμε βιντεοκλήση με τους συγγενείς μας στο εξωτερικό και μαζευτήκαμε όλοι οι κοντινοί συγγενείς εδώ στο σπίτι Ελλάδα, για να δούμε (και να ακούσουμε όσο είναι δυνατόν) για τελευταία φορά σε εν ζωή την θεία μου, η οποία έχει λευχαιμία. Της έδωσαν ένα φάρμακο να παραμείνει για λίγο ακόμα ζωντανή, ώστε να προλάβει η οικογένεια της να την αποχαιρετήσει (λόγω covid το περνούσε όλο μόνη της στο νοσοκομείο για σχεδόν 1 χρόνο, μόνο με τον γιο της για βοήθεια). Η προθεσμία που της δίνουν οι γιατροί είναι μέχρι αύριο.Πόσο απίστευτο να βλέπεις δικό σου άνθρωπο ετοιμοθάνατο. Έτσι όπως μιλούσε... Πρώτη φορά. Σαν να βλέπω ταινία.
2
 
 
 
 
σχόλια
Λυπάμαι πάρα πολύ για την θεία σου. Ο καρκίνος, δυστυχώς, είναι η μάστιγα της εποχής, απέναντι στην οποία ακόμα και η επιστήμη, που της χρωστάμε τόσα, μοιάζει ανήμπορη... Το χειρότερο με αυτή την ασθένεια, είναι ότι δεν στερεί σε κάποιον απλά την ζωή, αλλά και το δικαίωμα να πεθάνει αξιοπρεπώς. Εύχομαι κουράγιο, δύναμη, υπομονή, και θα ήταν όμορφο να αποτίσεις φόρο τιμής στην μνήμη της θείας σου με το να θυμάσαι την πιο όμορφη, την πιο δυνατή και την πιο καλοσυνάτη εικόνα της, και όχι αυτές τις τελευταίες θλιβερές εικόνες. Σου το λέω, έχοντας στ' αλήθεια συγκινηθεί βαθιά, γιατί, νομίζω, δεν υπάρχει άνθρωπος ανάμεσά μας που να μην έχει πληγωθεί κατ' αυτό τον τρόπο.
Scroll to top icon