ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.2.2021 | 17:59

Δέν ξέρω τί να κάνω

Είμαι 23 και μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες.Θα ήθελα να είμαι με κάποιον τουλάχιστον 10 χρόνια μεγαλύτερο μου.Έχω κάνει δύο σχέσεις με αγόρια που ήμασταν κοντά ηλικιακά,αλλά για εμένα ήταν τελικά χάσιμο χρόνου.Στον κύκλο μου,όπως είναι φυσικό,δέν μπορώ να γνωρίσω κάποιον μεγαλύτερο.Σε εφαρμογές πάλι,δεν θέλω να καταφύγω,και γιατί δεν μπορώ να εμπιστευτώ τον κάθε άγνωστο και αυτά που θα μου πεί,αλλά κυρίως γιατί θέλω κάτι σταθερό,δέν θέλω ξεπέτες.Δέν νιώθω προβληματική με αυτό που μου συμβαίνει ούτε ότι είναι ένα καπρίτσιο που θα μου περάσει,όπως μου λέει μιά φίλη μου.Ξέρω τι θέλω και είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένη,αλλά δέν βλέπω να γίνεται τίποτα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας με το σύντροφό σας δεν εγγυάται απαραίτητα ότι δεν θα είναι άλλο ένα χάσιμο χρόνου μια τέτοια σχέση. Υπάρχουν άνδρες με συγκροτημένες προσωπικότητες από τα 25 τους και υπάρχουν και οι αιώνιοι έφηβοι στα 40 τους. Σας καταλαβαίνω απόλυτα στο ότι φαντάζεστε έναν μεγαλύτερό σας δίπλα σας με την έννοια ότι θέλετε κάποιον που να είναι κύριος και να ξέρει τι ζητά από τη ζωή και τους ανθρώπους γύρω του. Δεν σας αρέσουν τα "αγοράκια," θέλετε έναν άνδρα που να αποπνέει σιγουριά, κάποιο στάτους, ίσως να είναι και των γραμμάτων αλλά ποτέ των... δραμάτων. :-)
Κολλητή, άμα νομίζεις ότι μετά τα 30 σοβαρευονται(μάστε) είσαι σε μεγααααλη πλάνη. Εμφανισιακά ναι είναι καλύτερα.Σε εργασία και σε δραστηριότητες που δεν συχνάζουν πιτσιρίκια θα γνωρίσεις κόσμο αλλά τώρα είναι όλα κλειστά περίμενε.
Scroll to top icon