ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.3.2021 | 21:07

Άσχημη συμπεριφορά μετά το χωρισμό

Έχουμε χωρίσει δύο μήνες περίπου και ήμασταν μαζί ένα χρόνο(και παιδικοί φίλοι). Έκτοτε ενώ είχαμε πει ότι θα κρατάμε κάποια επαφή Δεν έχει στείλει ούτε έχει δείξει κάποιο σημάδι ότι θέλει να γυρίσει ενώ μέχρι και την τελευταία στιγμή κάτα διάρκεια του χωρισμού μας μου έλεγε και μου ξανά έλεγε ότι θα καταλήξουμε μαζί και δε γίνεται αυτό το μεταξύ μας να τελείωσε εδώ. Το τελευταίο καιρό της σχέση μας είχαν πέσει πολλά ,κάτι οικογενειακά του προβλήματα οι πανελλήνιες μου αλλά περίμενα ότι το ποσό νοιαζόταν για μένα θα φαινότανε και απο την αντιμετώπιση του χωρισμού μας ,το πόσο αγαπηθήκαμε ακόμα κι αν μην επιστρέφουμε ένας τον άλλον τελικά κλπ. Όμως ενώ εγώ έχω κάνει κάποιες απόπειρες να επικοινωνήσω Είτε από κοντά είτε από μήνυμα εκείνος φαίνεται να αγχώνεται πάρα πολύ και να μην νοιάζεται ειδικά την τελευταία φορά που του είπα ότι θέλω να μιλήσουμε . Ναι είχα στο μυαλό μου την επανε σύνδεση αλλά δεν ήμουν σίγουρη αν τελικά θα έλεγα κάτι τέτοιο και εκείνος προτίμησε να ρωτήσει για μια κοινή μας φίλη μπροστά σε φίλους του τι είναι αυτό που θέλω να του πω και ότι έτσι κι αλλιώς ό,τι και να του έλεγα δεν θα τον επηρεάζει και ουτε θα άλλαζε την κατάστασή μας. Εκνευρίστηκα γιατί αντί να περιμένει να μιλήσει με μένα και να σεβαστεί το γεγονός ότι του ζήτησε να μιλήσουμε κάτι απόλυτα προσωπικό μας προτίμησε να το παίξει άνετος και αδιάφορος σε τρίτους .Για να κερδίσει τι?Δεν μπορώ να καταλάβω μετά από τόσο καιρό και όταν έχεις ζήσει τόσο όμορφες στιγμές με κάποιον γιατί ορισμένοι τα ισοπεδώνουν όλα και σε βάζουν σε απορία αν πραγματικά τους ήξερες ή αν σε αγάπησαν όσο έδειχναν και έλεγαν.
3
 
 
 
 
σχόλια

Από αυτά συμπεραίνω ότι μάλλον σας έχει ξεπεράσει ή/και έχει προχωρήσει συναισθηματικά αλλού. Ναι, ίσως ο χωρισμός σας τού ήρθε απότομος και αρχικά δεν μπορούσε να το πιστέψει. Κάπως, όμως, βρήκε τη δύναμη και το άφησε στο παρελθόν. Και, ειλικρινά, εφόσον χωρίσατε, σημαίνει ότι κατά κάποιον τρόπο απογοητευτήκατε ο ένας από τον άλλον (τουλάχιστον ως σύντροφοι σε μια σχέση). Ιδίως εφόσον εκείνος δεν θέλει επανασύνδεση, τι να την κάνει τώρα μια τακτική επικοινωνία ή μια φιλία μαζί σας; Αν συναντηθείτε τυχαία στο δρόμο, φυσικά και θα φερθείτε πολιτισμένα, αλλά να διατηρήσετε επαφή δεν έχει νόημα.
Τώρα βρίσκεστε κι εσείς σε μια σχετικά ευάλωτη κατάσταση, όπου ακόμα ταλαντώνεστε μεταξύ επανασύνδεσης και μη, έχοντας νωπές αναμνήσεις από τα καλά της σχέσης, με αποτέλεσμα ίσως να ξεχνάτε τους λόγους που σας χώρισαν. Γι' αυτό, καλύτερα μην επιδιώκετε επικοινωνία, αποστασιοποιηθείτε, δώστε χρόνο και στον εαυτό σας. Μπορεί μετά από λίγο καιρό κι εσείς να προχωρήσετε και να σταματήσετε να βλέπετε το νόημα στη διατήρηση επικοινωνίας με τον πρώην σας.

Scroll to top icon