ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.3.2021 | 20:38

Πως συγχωρείς κάποιον;

Ισχύει ότι αν συγχωρέσεις κάποιον, μπορείς να προχωρήσεις μετά; Πως το κάνεις αυτό όμως βρε παιδιά; Πως συγχωρείς κάποιον μετά από απιστία; Πως ξεχνάς κ προχωράς παρακάτω; Είναι η πρώτη φορά που βιωνω χωρισμό. Έχω φτάσει σε σημείο να εύχομαι να περάσει τα ίδια κ γρήγορα. Έχει περάσει 1 μήνας και τις περισσότερες μέρες τον σκέφτομαι, κυρίως το ότι με κοροϊδευε, το πως μπορεί να με βλέπει 'φιλικά' όπως ισχυρίζεται κ 1 φορά την εβδομάδα να με παίρνει τηλέφωνο, ενώ ελεγε ότι δεν κάνει έτσι, δεν πηγαίνει με τις φίλες του. Μου κάνει κ λαικ σε οτιδήποτε ανεβασω. Εννοείται πως δεν παραδέχτηκε ότι με άφησε γι άλλη και δεν ξέρω αν είναι αυτό που με ενοχλεί περισσότερο. Εννοείται πως δεν το ξανασηκωνω αν με πάρει τηλ πάλι, γιατί ξέρω ότι το κάνει για να δει αν είμαι εκεί. Και το τραγικό που ανέβασε σήμερα στορυ ένα που έλεγε: Ωριμότητα στον έρωτα είναι να συνεχίζεις να διεκδικείς αυτό που ήδη κατέχεις. Όσο τα είχαμε, μου είχε δώσει να καταλάβω ότι είναι κολλημένος στο παρελθόν κι ας έλεγε όχι κι ότι δεν γυρνάει πίσω, αλλά δεν είναι φίλοι στο φβ, άρα δεν ξέρω αν είναι η πρώην. Ειλικρινά δεν θα με πειράξει τόσο αν είναι εκείνη, γιατί όπως είπα φαινόταν ότι δεν την έχει ξεπεράσει. Αλλά θα με πειράξει, αν είναι άλλη κοπέλα κ αυτή που σκέφτομαι είναι μια που τον είχα ρωτήσει 1-2 βδομάδες πριν χωρίσουμε κ μου είχε πει ότι είναι ξαδέρφη του κ του είχα πει καλά τόσο μεγάλο σόι είστε; Αν είναι εκείνη, έχει το ίδιο όνομα με εμένα, είναι γλυκιά κοπέλα κ η αδερφή μου μου είπε ότι της μοιάζω κ λίγο. Και θα με πειράξει δηλ, αν ερωτεύτηκε άλλη, γιατί κάτι τέτοιο υποδηλώνει αυτό που ανέβασε ότι βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση, (αν κ υπαρχουν φορές που ανεβάζουμε κάτι που απλώς μας αρέσει), και με μένα δεν ένιωσε κάτι τέτοιο, μου το είχε πει με κάποιο τρόπο ότι οκ αισθάνεται κάτι αλλά όχι ερωτα.. Απ ότι φαίνεται δεν κατάφερα να του βγάλω κάτι..Δεν πρέπει να ήταν αμοιβαία τα αισθήματα. Δεν γνωρίζω αν είναι έρωτας απ την μεριά μου, δεν έχω ξαναβιωσει κάτι παρόμοιο. Δεν ξέρω, ας φαίνεται κ εγωιστικό, αλλά θα ήθελα να μάθω ποια είναι. Και σε μια συζήτηση που είχα με την παρέα μου, μου είπαν ότι μάλλον τον θέλω ακόμη κ ότι είμαι ακομη μπερδεμένη. Όντως είμαι..Δεν ξέρω αν τον θέλω ακόμη. Βασικα αυτό που νιώθω κυρίως είναι λύπη και θυμός για το πως φέρθηκε κ το πως καταλήξαμε, στη προκειμένη φάση δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ. Καλά όπως φαίνεται εξάλλου προς το παρόν είναι καλά. Η παρέα μου μου λέει ότι μόλις ανοίξουν τα πράγματα θα θέλει να βρεθούμε. Εγω δεν το νομίζω, τον θεωρώ δειλό, άλλωστε από το τηλ με χώρισε κ όχι ξεκάθαρα, οπότε;. Τωρα αν είναι ελεύθερος και θέλει, δεν ξέρω εγώ πως θα είμαι τότε. Ενώ πλέον έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν μου άξιζε(ι) , γιατί κάθομαι ακόμη κ κλαίω για πάρτη του;;; Πληγώθηκε ο εγωισμός μου ή τα συναισθήματα μου;;; Δεν μπορώ άλλο αλήθεια..
2
 
 
 
 
σχόλια

Ακόμη τον περιμένεις πίσω κατά βάθος, γι' αυτό και δεν ξεκόβεις πλήρως.
Ελπίζω μόνο να μη χάσεις μερικά χρόνια από τη ζωή σου περιμένοντας πίσω τον άσωτο υιό ενώ εκείνος καλοπερνά και σε κρατά και στην εφεδρεία.

Δεν συγχωρούνται όλα, ειδικά όταν ο άλλος έχει φερθεί πολύ σκάρτα. Με το πέρασμα του χρόνου σταματάει να σε νοιάζει και συνεχίζεις τη ζωή σου. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να το ξεπεράσει. Ο σκάρτος άνθρωπος σκάρτος παραμένει και αν σε ξαναπλησιάσει καλό είναι να το θυμάσαι αυτό.

Scroll to top icon