ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.4.2021 | 11:04

ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΡΗΜΗ

Καλημέρα στους φίλους και στις φίλες!! Ονομάζομαι Αγγελική και σπουδάζω στην Πάτρα. Είμαι γύρω στα 20 (πέντε πάνω, πέντε κάτω δεν έχει σημασία) και πάντα γενικά ήμουν συμπαθής και κοινωνική. Ξαφνικά τη Κυριακή μιλάω με μια φίλη μου απο την Πάτρα μέσω σόσιαλ και όλα καλά, όλα ωραία. Ξαφνικά δεν απαντά. Έρχεται η Τρίτη μεσημέρι, της στέλνω και το βλέπει, πάλι δεν απαντά ενω δεν είχε γίνει τίποτα απολύτως. Εντάξει λέω όλα καλά ! Εκεί που χαζεύω στόρυ στο ίνσταγκραμ, την βλέπω, να ποζάρει με μια άλλη μας φίλη και όλα καλά. Παίρνω τηλέφωνο αυτή την φίλη, μιλάμε όλα καλά και της λέω θες να βγούμε μια βόλτα τώρα ; Και μου λέει : Αχχ δε μπορώ κάνω κάτι δουλειές τώρα. Της λέω : Αφού ξέρω οτι είσαι έξω με την τάδε, γιατί δε μου το λές ; Και εκεί κατάπιε τη γλώσσα της!!!! Της λέω για δώσε την μου ένα λεπτό. Καλησπέρα, της λέω. Καλησπέρα μου λέει και αυτή. Τι κάνεις ; Και μου απαντά : Έχω υπάρξει και καλύτερα και μετα ξεκίνησε να χαζογελάει με την άλλη. Και τώρα λέω εγω. Τι να κάνω ρε Χριστιανοί δίχως να ξέρω τι συμβαίνει; Το ξέρω σας έπρηξα αλλά σας παρακαλώ μπορείτε να με συμβουλέψετε επειδή δεν έχω άλλες φίλες εκτός απο αυτές τις δύο, ούτε φίλους, και θα μείνω μόνη μου.
5
 
 
 
 
σχόλια

Από την απορία σου μάλλον είσαι στα πολύ κάτω 20. Και γω 20 είμαι πέντε πάνω πέντε παραπάνω σιγά.
Αν δεν σε εκτιμάνε πρόβλημα τους. Μην στεναχωριέσαι με τέτοια άτομα. Θράσος θέλει η ζωή και θα κάνεις νέους φίλους.

Ειλικρινά από το να μείνεις μόνη,προτιμάς να έχεις επαφές παρακαλώντας δύο ζώα να σε κάνουν παρέα ενώ τις ακούς να γελάνε εις βάρος σου χωρίς να τους νοιάζει αν θα παρεξηγηθείς;;;; Θα προτιμούσα να είμαι μόνη χωρίς δεύτερη σκέψη!

Scroll to top icon