ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.4.2021 | 13:07

Εμμονική ζήλια

Έχει αρχίσει να με τρομάζει η συμπεριφορά της κοπέλας του πρώην μου.Πρώτου αρχίσετε τα σχόλια τύπου εσυ ασχολείσαι και κτλπ. Έχω κάνει και τους δυο μπλοκ από παντού.Τον πρώην μου γιατί ενώ είναι σε σχέση καθόταν και με παρακολουθούσε στα σοσιαλ χωρίς να με ακολουθεί και την κοπέλα του γιατί εδώ και 2 γαμημενα χρόνια δεν έχει σταματήσει να με αντιγράφει σε ότι κι αν κάνω στην ζωή μου.Μου το έλεγαν άτομα που το είχαν παρατηρήσει και εκείνοι.Και θα ακουστεί γελοιο και παιδιαριστικο,έτσι μου φάνηκε και εμένα στις αρχές αλλά τώρα έχει αρχίσει να με τρομάζει. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο ειναι το πρόβλημα τους και ειδικά της τωρινής κοπέλας.Δεν τους έχω κάνει τίποτα παρόλο που έφαγα και κέρατο.Είχα αξιοπρέπεια και προχώρησα την ζωή μου χωρίς δράματα.Αυτή η εμμονική ζήλια που έχει η κοπέλα με τρομάζει απίστευτα πλέον.
9
 
 
 
 
σχόλια

Γίνονται αυτά και άλλα πολλά, μην εκπλήσσεστε καθόλου. Και αυτούς μπορεί να τους βλέπεις έξω μια χαρά ωραίο ζευγαράκι και να σκέφτεσαι τι καλά που περνάνε και άντε να βρω κι εγώ καμία να είμαστε μαζί...Όμως από την άλλη σκέφτομαι καλύτερα μόνος, πού να μπλέκεις τώρα με την κάθε παλαβή που μπορεί να σου τύχει.

Το έχω βιώσει και εγώ και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι τους είχα και στην δουλεία μου. Και πιο πολύ από την κοπέλα, όχι από τον πρώην μου.
Μιλάμε η τύπισσα για τρομερή ''χαζογκόμενα''! και η όλη κατάσταση τραγική.
Οπότε, ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΊΣ.

Δεν ασχολείσαι αλλά ασχολείσαι. Δεν φτάνει μόνο που τους μπλοκάρες. Πες και στους καλοθελητες που σου μεταφέρουν όλα αυτά ότι δεν θες να ακούς καμία πληροφορία. Φερσου σαν να ήταν φαντάσματα, δεν υπάρχουν.

Scroll to top icon