ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.4.2021 | 23:52

Παρθένα, ετών 27.

Κοπέλα, ετών 27 και παρθένα, όχι στο ζώδιο. Έχω τη δουλειά μου, τους φίλους μου, είμαι κοινωνική, έκανα πάντα ό,τι έκαναν και οι άλλοι. Αλλά ένα πράγμα δεν έκανα ποτέ. Σχέση. Δεν μπορώ να έρθω κοντά με άνθρωπο του άλλου φύλου. Δεν ξέρω, κάτι με πιάνει, μουδιαζω ολόκληρη και αγχώνομαι. Και όταν ήμουν στο γυμνάσιο εντάξει, μετά στο λύκειο κάπως το σκεφτόμουν περισσότερο πες, από τα 19 μέχρι και τα 27 μου έχει γίνει έμμονη ιδέα. Μπορώ να κάνω εφήμερο, εννοώ έχω επιλογές, και φλερτάρω ενίοτε, αλλά δε θέλω. Για πόσο όμως; Κοντεύω τα 30. Ξέρω ότι θα δεχτώ σχόλια του τύπου δεν υπαρχει σωστή ηλικία κτλ κτλ. Αλλά το πρώτο που σκέφτεσαι σε αυτή την περίπτωση είναι ότι αυτή έχει κάποιο πρόβλημα, και τεινεις να την απορρίψεις πριν καν τη γνωρίσεις. Να είσαι επιτυχημένος επαγγελματικα, να έχεις υπέροχους φίλους και οικογένεια, να είσαι κοινωνικός, να μπορείς να μιλάς ανοιχτά για αυτό το θέμα, προσπαθώντας να κρύψεις την οποια αμηχανία λόγω απειρίας, και να χάνεις λόγω του ότι δεν έχεις ερωτικές εμπειρίες. Είναι σημαντικό. Θεωρώ ότι είναι. Το κρύβω γενικά, λέω ψέματα γιαυτό, ακόμα και σε φίλους. Αλλά μου τρώει το μυαλό. Ήθελα να τοο εξομολογηθώ.
20
 
 
 
 
σχόλια

Όχι δεν έχεις πρόβλημα,Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πάτησαν τα 50 και ειναι ακόμα παρθένοι..Εγω στα 27 την έχασα.Η συμβουλή μου : Καλύτερα να είσαι παρθένος παρά να το κάνεις με λάθος άτομα για τα οποία δεν αισθάνεσαι κατι.Στην τελική το σεξ χωρις συναίσθημα είναι τέλειως ανούσιο κ δεν προσφέρει ικανοποίηση.

Προς εξομολογούμενη

Δεν είναι πρόβλημα η παρθενιά στην γυναικα.
Εισαι πολυ νέα για να στεναχωριεσαι και δεν εισαι η μονη παρθένα που υπαρχει σε αυτον τον κόσμο . (Αν ψάξεις στο ιντερνέτ να δεις ποσες κοπέλες παρθένες 35 και 40 ετων υπαρχουν και δεν νοιώθουν άσχημα θα δεις ότι δεν ειναι λιγες )
Εγω πάντως είμαι απο αυτους που δεν θα με χαλουσε ΚΑΘΟΛΟΥ αν η κοπέλα ή η γυναικα μου ήταν παρθένα.

Γιώργος

Είσαι νέα ακόμα για να σε απασχολεί αν είσαι παρθένα ή όχι... Κι όμως οι έξυπνες γυναίκες δεν κάνουν έρωτα στα 16 και τα 17 με όποιον να βρούνε μπροστά τους ώστε να φύγει το... Πρόβλημα... Το ανησυχητικό είναι ότι δεν αισθάνεσαι καλά ακόμα και στην ιδέα της σχέσης με κάποιο αγόρι - άνδρα... Ίσως έχεις παρενοχληθεί στο παρελθόν και δικαιολογημένα σου έμεινε ένα ψυχικό τραύμα. Η ζωή όμως σε περιμένει να την ζήσεις και να είσαι ευτυχισμένη!!! Ζητά βοήθεια από φίλους και από ψυχολόγο και όλα θα πάνε καλά . Την αγάπη μου ❤️

Το πρόβλημα είναι ότι τόσα χρόνια δεν ήθελες να κάνεις κάτι εφήμερο παρά το γεγονός ότι φλέρταρες. Μα και η σχέση από κάπου θα ξεκινήσει, δεν καταλαβαίνω, πρέπει να υποσχεθεί ο άλλος εκ των προτέρων ότι θα κάνετε σχέση για να προχωρήσεις;;
Οπότε μην ακούς αυτά που θα σου γράψουν εδώ, ότι όποτε νιώσει έτοιμος ο καθένας και ότι έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου και ότι είσαι ακόμα νέα. Όχι, έχεις αργήσει αρκετά, οπότε πρέπει να αλλάξεις τακτική και να αναζητήσεις το σεξ εφόσον σου δίνονται ευκαιρίες, χωρίς να περιμένεις τον πρίγκιπα και τον απόλυτο έρωτα.

μαγκια σου νασ οτι θες κι ολοι οσοι ειναι ετσι δικαιωμα τους δε κρινουμε τον ανθρωπο αναλογα με το αν κι ποσον μπορει συντροφους εχει κι ποσο σεξ εκανε μα για την ψυχη του

Ξέρεις το σεξ δεν είναι κάτι τρομακτικό, είναι απολύτως φυσιολογικό και είναι κρίμα να μην το απολαμβάνεις...ίσως δε γνώρισες κάποιον που μπορεί να σε ξεκλειδώσει...άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο, γνώρισε κόσμο και μη ντρέπεσαι που ακόμα δεν έχεις επαφές, ένας σωστός άνθρωπος δίπλα σου δε θα σε κοροϊδέψει αλλά θα σεβαστεί αυτό που λες...αν κάποιος το κοροϊδέψει θα είναι πρόβλημά του...δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει όλοι να είμαστε ίδιοι, απλά σου ξαναλέω ότι δε γνώρισες ακόμα αυτόν που θα εμπιστευτείς...χαλάρωσε και μην κατεβάζεις ρολά, σίγουρα θα βρεις κάποιον που θα σε κάνει να νιώσεις άνετα και θα γίνουν όλα πολύ όμορφα....

Σωστή και αυτή η άποψη !!! Λένε κοπέλες " Είμαι παρθένα στα 20 και ντρέπομαι " Ντροπή η αγνότητα ??? Για άλλα πράγματα θα έπρεπε να ντρέπονται, όχι για την παρθενία...

Και όμως είναι πρόβλημα να κοντεύει να τριανταρισει κάποιος και να μη νοιώθει την ανάγκη για σεξ. Η ερωτική λίμπιντο δεν κρατάει για πάντα, ούτε στους άνδρες ούτε στις γυναίκες, ξεκινάει στα 18 με 20 (ίσως λίγο νωρίτερα στους άντρες) και κλιμακωνεται μέχρι την ηλικία των 40,οπου δυστυχώς αργά μεν αλλά σταθερά αρχίζει και φθίνει. Οπότε ναι στα 27 έχει χάσει αρκετά χρυσα χρόνια ερωτικών εμπειριών, καλό είναι να μην το καθυστερεί άλλο. Καλό είναι το σεξ να το ευχάριστιομαστε όσο είμαστε νέοι, να αλλάζουμε ερωτικούς συντρόφους όσο είμαστε νέοι, μεγαλώνοντας δεν είναι το ίδιο δυστυχώς, όσο και να προσπαθούν κάποιοι να χρυσωσουν το χάπι.

Η ευχαρίστηση στο σεξ εξαρτάται από τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων και από τα χρόνια που το κάνεις; Ή είναι περισσότερο θέμα χημείας; Ας σκεφτόμαστε λιγάκι πριν γράψουμε πράγματα που δε στέκουν.

Εξ. μπορώ να καταλάβω πως νιώθεις, επειδή είχα ολοκληρωμένες επαφές στα 26. Λόγω συγκυριών/ χαρακτήρα, έβαζα άλλες προτεραιότητες στη ζωή μου (λχ σπουδές) και είχα παραμελήσει αυτό το κομμάτι. Μετά καταλαβαίνεις πως έχεις μείνει πίσω, φοβάσαι να κανείς το πρώτο βήμα και ντρέπεσαι μήπως σε κοροϊδέψουν (υπάρχουν όντως πολλά ζώα που μπορεί να το κάνουν). Θα σου πρότεινα να κανείς την αρχή, να δίνεις ευκαιρίες σε άτομα που σε προσεγγίζουν για γνωριμία. Τόλμησε και ούτε που θα καταλάβεις πως θα γίνει. Θα καταλάβεις πως δεν έπρεπε να φοβάσαι τόσο και κυρίως θα σου αρέσει πολύ ;)

Σίγουρα έχει πρόβλημα, αλλιώς θα έλεγε αλήθεια στους φίλους και αν ήταν παρθένα από επιλογή της θα ήταν περήφανη γι αυτό. Και ακριβώς γι αυτό γράφει την εξομολόγηση, για να καταθέσει το πρόβλημά της και μέσα από τα σχόλια να πάρει ιδέες για λύση του.
Τώρα για τον ψυχολόγο είναι άλλο θέμα, προσωπικά δεν θεωρώ ότι προσφέρει κάτι.

Δε νομίζω ότι χρειάζεται να μιλάς για την ερωτική σου ζωή. Ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά και επιλέγει συντρόφους. Αν είσαι παρθένα ή έχεις πάει με 100 άντρες αφορά μόνο εσένα. Το γεγονός πάλι, ότι δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις ερωτικά στα 27 σου χρόνια, οφείλεις να το ψάξεις. Δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος άντρας; Μήπως είσαι asexual?

Scroll to top icon