ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.4.2021 | 15:56

Κελεπούρια οι παντρεμένοι και με τα κουσούρια οι ανύπαντροι.

Δεν ξέρω αν εχετε ακούσει τι λένε σε όσες γυναίκες είναι ανυπαντρες άνω των 30 αλλά και σε όσους ανύπαντρους ανω των 50: "Αυτη /Αυτος για να μην έχει παντρευτεί αχχ που ξέρεις ποσα κουσούρια έχει και δεν την/ τον πήρε κανένας /καμία " και μετά στο καπάκι κάνουν την χαρακτηριστική κυκλική κίνηση του δεξιου χεριού.!!! Δεν ξέρω αν εγω ειμαι ο βλάκας της παρέας αλλα ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω την λογική που λέει ότι : Αν είσαι ανυπαντρος ή ανύπαντρη αυτομάτως έχεις όλα του κόσμου τα κουσούρια πάνω σου ενω ένας άλλος που έχει παντρευτεί είναι αμέμπτου ηθικής , χωρίς κανένα ελάττωμα ούτε κουσούρι, είναι εν ολίγοις ειναι κελεπούρι !!!!!!!!!!!!!! Γιώργος
14
 
 
 
 
σχόλια

Άτοπα συμπεράσματα, τσουβάλιασμα για να πείσεις τον εαυτό σου αντί να εστιάσεις προς την αυτοβελτιωση σου.
Χαρακτηριστικό όλων αυτών που δεν μπορούν να προσαρμοστουν στα κοινωνικά δεδομένα• παίρνουν μια χ/ψ ταμπέλα - βλ. μοναχικός/ηθικός/ασυμβίβαστος/με "αντρική" πάστα και χίλια δυο άλλα ευφάνταστα και προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους για το αληθες της θεωρίας τους. Η πραγματικότητα η ίδια τους διαψεύδει. Σημειωτέον ότι τους άλλους δεν μπορούν να τους πείσουν και η κατάληξη ειναι λιγο ως πολύ γνωστή, κάθε μέρα εδώ μέσα τα διαβάζουμε.

Σαφέστατα δεν είναι τσουβάλιασμα αλλά το τι συμβαίνει ως επι το πλειστον .
Η πραγματικότητα δυστυχώς δεν με διαψεύδει αλλα με επιβεβαιώνει.
Απαντησα σε αλλους σχολιαστες πιο κάτω με επιχειρήματα οποτε μην τα ξαναγράφω τζάμπα.

ο εξομολογουμενος

Μην εστιάζεις στη λέξη "γάμος". αναγκαστικά (και μικροαστικά) Εστίασε στο "μακρόχρονη σχέση". Πώς να το κάνουμε, αν δεν μπορείς να οικοδομήσεις μία, κάτι δείχνει, ή για τις απαιτήσεις των άλλων ή για τις δικές σου. Δεν είναι καταδίκη, αν θες αλλάζει.

Έτσι ακριβώς είναι αγαπητές . Με μια προταση τα ειπες όλα.
Δυστυχώς υπάρχουν <<περιορισμένης ευθύνης>> κοπέλες που τα φτιάχνουν με παντρεμένους διότι τους θεωρούν στο λίγο μυαλό που κουβαλάνε ως κελεπούρια .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο Εξομολογουμενος

Αν δεν είσαι κλεισμένος σε ένα σπίτι, βγαίνεις καθημερινά έξω με παρέες και έχεις μεγάλο κοινωνικό περίγυρο και δεν κατορθώσεις να κάνεις μια μακροχρόνια σχέση ή γάμο σημαίνει πάρα πολλά...Δεν σε επιλέγουν για κάποιον λόγο σημαντικό για ταίρι τους ή εσύ έχεις τεράστιες απαιτήσεις από την σύντροφό σου. Όσοι άντρες είναι άνω των 50 και είναι ακόμα ανύπαντροι ή χωρίς μόνιμη σχέση γίνονται με την πάροδο του χρόνου υστερικοι και ανυπόφοροι και λυπάμαι που το λέω , με σοβαρά κουσούρια... Ως επί τω πλείστον όλοι τους εχουν τσιριχτή και υστερική φωνή πολλά νεύρα όταν σου μιλούν , θίγονται εύκολα και είναι εγωιστές... Ίσως επηρεάζονται πιο πολύ αν μείνουν μόνοι τους από τις γυναίκες... Σαν να περνούν την κλιμακτήριο πιο " Βαρειά " ...

Συμφωνώ απόλυτα Ειρήνη, όσοι άντρες έχουν "ξεμείνει", από τα 40 45,ειναι κυριολεκτικά ανυπόφοροι, τίγκα στα κουσούρια, κάτι που δεν παρατηρώ στις αντίστοιχες γυναίκες. Δεν ξέρω τι εξήγηση υπάρχει γι αυτό, ίσως το ότι οι γυναίκες είναι περισσότερες οπότε το γεγονός ότι καταλήγουν κάποιες μόνες τους οφείλεται στον παράγοντα τύχη και όχι σε πιθανά κουσούρια.

Δηλαδή όποιος δεν έχει παρέες είναι μη αξιόλογο άτομα αυτό θες να μας πεις τώρα; !!!!!!!!!
Ερωτημα κρίσεως
Σκέφτηκες το γεγονός ότι μπορεί να μην έχει χρόνο λογο π.χ πολυωρης εργασίας ( π.χ νυχτερινής ) και δεν μπορεί να γνωρίσει γυναικα ή να κάνει παρέες ;
Μετα τα 35 ξερεις ποσο ανοιχτοί ειναι οι άλλοι να σε δεχτούν ως παρέα και ποσο ευκολο να κάνεςι παρεες ;
Kαθόλου εύκολο είναι απάντηση.
Διοτι ο άλλος εχει κάνει τις παρεες του (απο το Λυκειο - Γυμνάσιο κ.τλ.) παιζει και το ενδεχόμενο να έχει παντρευτεί και μένα που ειμαι μονος δεν με δέχεται στην παρέα του . Του <<χαλάω>> στο περιορισμένης αντίληψης μυαλό του την εικόνα. του !!!!!!!!
Επισης τό όλοι και όλες είναι τσουβάλιασμα διότι υπαρχουν 50αρηδες ανύπαντροι που φυσάνε , όπως επισης και ορισμένες ανυπαντρες 50αρες.

ο Εξομολογουμενος

Πλέον ζούμε σε κοινωνίες, όπου ο γάμος είναι ξεπερασμένος ως γεγονός. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι υπογράφουν σύμφωνα συμβίωσης, ενώ η κοινότητα των ομοφυλόφιλων ατόμων αυξάνεται ραγδαία. Μόνο κάτι ξεχασμένοι παππούδες και γιαγιάδες σε απομακρυσμένα χωριά δείχνουν με το δάχτυλο τον ανύπαντρο 50άρη ή την ελεύθερη 30άρα.
Καιρός είναι πια να ξεπεράσεις τα κόμπλεξ σου, Γιώργη.

Πολύ καλά τα λες Peaky. ¨Ομως κάποιοι νεώτερης ηλικίας άνθρωποι κουβαλούν και αυτοί έναν ξεχασμένο παππού και γιαγιά μέσα τους νομίζοντας ότι η καταξιώση έρχεται με το γάμο και όσοι δεν πέτυχαν το στόχο, αλίμονό τους. Ξέρεις τι έχει σημασία εξομ; Nα τα πάς καλά με το μέσα σου με ό,τι σημαίνει αυτό και να μη δίνεις σημασία στο τι λέει ο ένας και ο άλλος.

Scroll to top icon