ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.4.2021 | 10:25

Κενό

Έχω μια σχέση καιρό. Πρόσφατα γνώρισα μέσω ίντερνετ κάποιον που φάνηκε πολύ σίγουρος για τα αισθήματά του για εμένα και για το τι θέλει από εμένα χωρίς να τα έχουμε πει από κοντά. Αμέσως του είπα ότι έχω σχέση, χωρίς να το καταλάβω άρχισα να έχω και εγώ συναισθήματα για αυτόν παρόλο που είναι πολύ μακριά μου. Μέσα μου όμως μπερδεύτηκα, δεν έχω ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσω τη σχέση που ήδη έχω. Ο άλλος όμως άρχισε να νιώθει ότι τόσο καιρό κάνω χαβαλε και ότι είπα ψέματα, δε μπορώ να καταλάβω όμως σε ποια ψέματα αναφέρεται. Δε νιώθω ότι είπα ψέματα, είπα πράγματα που τα ένιωσα όταν τα έλεγα. Δεν είπα ποτέ ότι θα χωρίσω σίγουρα η ότι θα τον ακολουθήσω σίγουρα.Όμως η πραγματικότητα είναι εδώ, αποφάσισα ότι το πιο σωστό είναι να δω τι θα κάνω με τη σχέση μου. Ο άλλος νευρίασε γιατί ένιωσε ότι τον εξαπάτησα, δεν το έκανα όμως. Άθελά μου τον πλήγωσα και στεναχωριέμαι πολύ για αυτό.Δεν του είπα ψέματα ποτέ, μόνο λυπάμαι που δεν τον γνώρισα από την αρχή όντας ελεύθερη. Σταμάτησε να μου μιλάει και νιώθω ένα κενό. Ένα μεγάλο κενό και αναρωτιέμαι τι γίνεται ρε γαμωτο;;;;;
15
 
 
 
 
σχόλια

Σε συμπονώ: πονά όταν χάνεις μία καλή καβάντζα.
Ψέματα είναι οι παρόλες που είπες πάνω στον ενθουσιασμό σου, ο άλλος τις πήρε τοις μετρητοίς.
Θα χωρίσεις νομοτελειακά, και μετά θα βλαστημάς την ώρα που δεν το έκανες νωρίτερα .

Δεν πονά ο εγωισμός ούτε ήταν Καβάντζα ο συγκεκριμένος. Ποναω για τα συναισθήματά μου,τα οποία δε λέει να τα καταλάβει αυτός!

Δηλαδή αυτουνού του δημιουργήθηκαν συναισθήματα από μια διαδικτυακή και μόνον επικοινωνία!

Διαδικτυακή επικοινωνία, διαδικτυακός έρωτας, διαδικτυακό σεξ, τηλεργασια, τηλεδιασκεψεις και άλλα τέτοια χαριτωμένα! Λίγο ακόμη και θα αρχίσουμε και να τρώμε διαδικτυακά! Ειλικρινά δεν ξέρω προς τα που οδεύουμε πλέον!

Μην κάνετε γνωριμίες μέσω internet , facebook, " Αναζητήσεις" κ.α... Το 80 % όσων ψάχνουν σύντροφο εκεί , δεν είναι ψυχικά ισορροπημένα άτομα,είναι νάρκισσοι , εγωιστές με τεράστιες απαιτήσεις από τους άλλους , κουβαλούν δυσεπίλυτα προβλήματα ... Αρκετές φορές είναι επικίνδυνοι , αφού αρνούνται να δώσουν το όνομά τους ή δίνουν ψεύτικο... Τέρμα αποκρυπτικοί ενώ γνωρίζουν τα πάντα για εσένα... Ίσως το κάνουν και για τον λόγο ότι είναι παντρεμένοι με παιδιά και να σας λένε ψέματα ότι είναι πλήρως ελεύθεροι... Εγώ δεν δέχθηκα ποτέ να το κάνω αυτό και όσες φίλες μου το έκαναν το μετάνιωσαν...

Έχεις πέσει σε απελπισμένο που ονειρευόταν να λογοδοθείτε προτού καν συναντηθείτε από κοντά.
Θυμίζει κάτι σενάρια ταινιών που είναι όρος στην διαθήκη του μακαρίτη ο κληρονόμος να είναι δεσμευμένος!

Ξεκόλλα!

Το θέμα το έχεις εσύ και κατόπιν αυτός. Από τη στιγμή που άρχισες να επικοινωνείς με κάποιον ενώ είσαι σε σχέση , δείχνει πως εσύ καταβάθος θέλεις κάποια αλλαγή και ανανέωση στη ζωή σου με κάτι διαφορετικό. Βασικά εμένα θα με χάλαγε αν κάποιος ενώ είχε σχέση με πλησίαζε και ας μου το έλεγε. Εν ολίγοις, θα με ξενέρωνε γιατί θα ήθελα να είναι αποκομμένος από το παρελθόν του και να είναι ξεκάθαρος ο δρόμος για κάποια γνωριμία και αν ήταν φυσικά για μένα να συνεχιζόταν.

Το ότι του είπες εξαρχης την αλήθεια δεν αναιρεί ότι έχεις σχέση ..είναι απόλυτα κατανοητό να επέλεξε να μην ασχοληθεί περαιτέρω με το ρίσκο να διαλέξεις τη σχέση κ να φάει άκυρο εν τέλει ..επίσης πέρα από τα αισθήματα που έχει ο άλλος το βασικό ήταν τα δικά σου συναισθήματα ..όλοι ζητάμε συναισθηματική ασφάλεια αλλά πρέπει τα συναισθήματα να είναι αμοιβαία

Δεν είπε ότι αναιρείται το γεγονός πως έχει σχέση επειδή του το είπε, ούτε ότι ο τύπος δεν έκανε καλά που έφυγε. Το ότι θύμωσε μαζί της και την είπε ψεύτρα για όσα ένιωσε είναι το θέμα της κοπέλας!
Και η γνώμη μου είναι ότι ναι μπορεί να είναι αληθινά τα όσα ένιωσε, δεν είναι κοροϊδία όλο αυτό. Είπε την απόλυτη αλήθεια της, εξέφρασε αυτό που ένιωσε κι επίσης εξέφρασε ειλικρινά ότι δεν γνωρίζει τι θα γίνει γι' αυτό.
Αυτό την στεναχώρησε. J

Είναι επειδή καταλαβαίνω αυτό που περνάς. Και σε πιστεύω!
Κι επειδή καταλαβαίνω επίσης ποιο είναι το βαθύτερο πρόβλημα σου, το δικό σου, εύχομαι να μπορέσεις να πάρεις τις σωστές για σένα αποφάσεις στην ώρα τους και έχοντας γνώση! Ούτε βιαστικά, ούτε πολύ αργά... Να θυμάσαι, ό,τι και να κάνεις υπάρχει τίμημα, δεν μπορείς να σώσεις όλους και όλα. Σίγουρα όμως τον εαυτό σου! Με εντιμότητα όλα γίνονται και ξεπερνιούνται. Και μου φαίνεσαι ειλικρινής για να τα καταφέρεις!
J for Jackalynn ;)

Scroll to top icon