ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.4.2021 | 20:30

Μετά το πρώτο φίλι

Καλησπέρα.Γνωρισα μια κοπέλα μέσω γνωστού πριν δύο βδομάδες.Το ενδιαφέρον ήταν αμοιβαίο, καθώς αυτή είπε στον φίλο μου ότι της αρέσω.Βρεθηκαμε την Παρασκευή και φιληθηκαμε.Μεχρι να βρεθούμε μιλάγαμε συνέχεια και δε σταματούσε να μου στέλνει μυνηματα όλη μέρα.Μεχρι την Δευτέρα που έφυγε για διακοπές δεν την είδα,αλλά ύστερα από την Παρασκευή έχει σταματήσει να είναι τόσο ομιλητική στο τσατ και δεν έδειξε και κάποιο ενδιαφέρον να τα πούμε πριν φύγει.Γενικα απαντάει σαν να μην έχει ενδιαφέρον να συνεχιστεί η συζήτηση αν και μου είπε την Παρασκευή(αυτή έκανε κίνηση να με φιλήσει)ότι της αρέσω πολύ.Αγορι δεν έχει.Ειμαι περίεργος η απλά δεν θέλει συνέχεια?είμαι 21 είναι 20.
5
 
 
 
 
σχόλια

Δύο τινά: ή σε τεστάρει να δει αν θα συνεχίσεις να στέλνεις πρώτος και να επιδιώκεις να τη βλέπεις ή απλώς κρατάει μια απόσταση για να μην είστε όλη μέρα στα μηνύματα και στο chat. Αν ισχύει το πρώτο, το θεωρώ φτηνό κολπάκι. Αν ισχύει το δεύτερο, τότε έχει μια λογική, φίλε μου.
Φιληθήκατε, το πιο πιθανό είναι να προχωρήσετε και παραπέρα, αλλά εφόσον τώρα μπορείτε ανοιχτά να εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας ο ένας στον άλλον, καλύτερα να βγαίνετε ραντεβού από το να είστε ολημερίς στο chat. Η φάση του φλερτ με μπλα-μπλα online πέρασε. Ο καθένας σας θα έχει το χώρο του και το χρόνο του για ν' ασχολείται με τα ενδιαφέροντά του, και όταν θα βρίσκεστε, θα συζητάτε και θα κάνετε ό,τι σας αρέσει μαζί. Βέβαια, με αυτό δεν λέω ότι πρέπει να κόψετε πάσα online κουβέντα. Μια καλημέρα ή ένα γλυκό ή αστείο μήνυμα μέσα στη μέρα ποτέ δεν πειράζει κανέναν. Αν από μεριάς της δεν κάνει ούτε αυτό το μίνιμουμ, δεν ξέρω τι παιχνίδι παίζει.

Είναι στα 20 οπότε δεν θέλει δεσμεύσεις από τώρα. Άλλωστε έχει κατά νου ότι στις επικείμενες διακοπές της, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσει και κάποιον άλλον. Μη σου πω ότι ήδη μιλάει μαζί του. Κράτα μικρό καλάθι. Αν θελεις μια άποψη, άρχισε να απομακρύνεσαι σιγά σιγά και που ξέρεις, μπορεί να είναι και υπέρ σου.

Scroll to top icon