ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.4.2021 | 17:37

Φόβος εκδήλωσης συναισθήματος

Άλλη μια φορά που χάνω έναν άνθρωπο ,για τον οποίο είχαν αρχίσει να μου δημιουργούνται κάποια συναισθήματα.Μου μίλαγε ωραία ,γελούσα και πέρναγα όμορφα μαζί του όσες φορές έτυχε να συναντηθούμε.Αυτος ήταν εκφραστικός,μου έδειχνε το ενδιαφέρον του έμμεσα, τόσο ωστε να μην νιώσω άβολα ,επειδή κατάλαβε πως λειτουργώ και εγώ κλασσικά να πρεπει να σκεφτώ κανα μήνα πριν πω ή δειξω κάτι...και μετά πάει πέταξε το πουλάκι,νομίζουν όλοι-και όχι αδίκως-ότι δεν ενδιαφέρομαι...τώρα δεν θα τον ξαναδώ ,πάει και αυτός ,όπως και τόσες άλλες περιπτώσεις στην ζωή μου.Εφτασα 22 και δεν έχω δώσει την ευκαιρία στον εαυτό μου να κάνει μια σχέση ή μια αρχή για σχέση τέλος πάντων.Τόσο αυτοκαταστροφική.Και δεν είναι τυχαίο νομίζω ότι όσοι άνθρωποι μου έχουν κινήσει το ενδιαφέρον σε όλα τα επίπεδα είναι πάντα αυτοί που είναι αυθόρμητοι, ομιλητικοί, αποφασισμένοι και δεν ντρέπονται να εκδηλώσουν τις σκέψεις τους.Βλέπω κάτι που μου λείπει και το θαυμάζω.
3
 
 
 
 
σχόλια

Το να διώχνεις ανθρώπους από δίπλα σου από δικό σου εγωισμό, θα σε οδηγήσει στα 35 μόνη μαζί με δέκα γάτες. Στα λέω από δικές μου γνωστές. Κανένας άνδρας δε θα σε περιμένει για πάντα. Είσαι ακόμα νέα, όμως πρέπει να αλλάξεις άμεσα νοοτροπία.

Στη ζωή έχει σημασία να ονομάζουμε με σαφήνεια κι ειλικρίνεια αυτό που μας συμβαίνει.
Δεν έχεις φόβο εκδήλωσης συναισθήματος καλή μου. Φόβο μην σε απορρίψουν έχεις. Και φόβο να προχωρήσεις σεξουαλικά (που πάλι φόβος απόρριψης είναι). Όμως δεν είναι όλοι για όλους κι αυτό είναι ΟΚ, όλους μας απορρίπτουν κάποτε και -κοίτα να δεις!- επιβιώνουμε. :)

Scroll to top icon