ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.4.2021 | 14:22

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ!

Αφού μιλάμε ασταμάτητα στα social αρκετό διάστημα, κανονίζουμε και απο κοντά. Όλα καλά και ανθηρά, καθίσαμε μαζι αρκετές ωρίτσες, μιλούσαμε χωρίς η ατμόσφαιρα να είναι ηλεκτρισμένη ώσπου έγινε και το σεξάκι. Αδύναμο πλάσμα, δεν μπόρεσα να αντισταθώ, αφού είχε όλο το πακέτο το παλικάρι! Τελείωνει όλη η φάση, καθίσαμε άλλη μια ωρίτσα να μιλάμε ξαπλωμένοι μαζί... Με γυρίζει σπίτι, φιλί για καληνύχτα ΧΑΡΑ ΕΓΩ ΠΩΠΩΠΩ!!! βρήκα τον άντρα που θα παντρευτώ αφού είχα και καιρό να νιώσω τόσο όμορφα. Και που λέτε, ΔΕΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΕΣΤΕΙΛΕ. Τώρα τον ψάχνω στο φως στο τούνελ. Αν είσαι εδώ, στείλε ένα μήνυμα ή έστω τηλεφώνα πλζ φυσικά τον σκέφτομαι. ζωεναδραμα
12
 
 
 
 
σχόλια

"Άμα θέλεις μια φάση και τίποτα άλλο είτε δε σου αρέσει και πολύ ο άλλος, αν κρίνω από τον εαυτό μου, είτε αν ενημερώσεις μετά τη φάση ότι δε θέλεις συνέχεια, το σεξ σε ξενέρωσε αφάνταστα, αν κρίνω πάλι απο τον εαυτό μου.
Επίσης μπορεί ο άλλος να σου αρέσει σαν εμφάνιση, αλλά αφού δεις και κάποια άλλα του στοιχεία, μέσα από την κουβέντα να καταλάβεις οτι δεν ταιριάζετε καθόλου, ή ότι οι απόψεις του σε ενοχλούν, αλλά να είναι πολύ ωραίος και να πεις δε γαμιεται, για ένα σεξ καλός είναι, άλλωστε δε θα τον αφήσω να μιλάει. Επίσης μιλάω από προσωπική εμπειρία."
(mitsi)

Στα λόγια μου έρχεσαι. Προφανώς και αν σε νοιάζει μόνο το σεξ με κάποιον δε σε ενδιαφέρει καθόλου τι τύπος είναι και αν ταιριάζουν οι απόψεις σας. Παίρνεις αυτό που θέλεις και αν σου αρέσει το επαναλαμβάνεις. Αν όχι γίνεσαι φάντασμα.

Ναι είμαι σίγουρη. Γιατί ακόμα και αν θες μόνο σεξ με κάποιον, το κάνεις και θες να το ξανακάνεις όταν γουστάρεις χωρίς να υπάρχει προοπτική για κάτι σοβαρό. Όταν το δοκιμάζεις μια και δεν ξαναπάς σημαίνει ότι δε σου άρεσε καθόλου και δε βρίσκεις νόημα να επαναλάβεις ένα κακό σεξ. Νομίζω αυτό είναι το λογικό Δε σημαίνει απαραίτητα ότι η εξ ήταν κακή πάνω στον τομέα αυτό αλλά το μεταξύ τους απλά δεν έδεσε.

Scroll to top icon