ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.5.2021 | 17:54

Χρειάζομαι μερικές συμβουλές

Εγώ με το αγόρι μου τα έχουμε δύο χρονια εγώ είμαι 22 εκείνος 26. Πριν απ' μερικούς μήνες αγόρασε ένα ποσοστό σε μια καφετέρια. Εκεί που δουλεύει του την πέφτουν δύο απ' τις κοπέλες που δουλεύουν εκεί. Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ και συνέχεια τσακώνομαι μαζί του, με έχει επηρεάσει πολύ που αρχίζω να του φέρομαι απότομα. Του μίλησα και μου είπε ότι εκεί δουλεύει και δεν πάει για κάτι άλλο, ούτε μιλάει μαζί τους ούτε τίποτα. Δεν είναι θέμα δουλειάς, ούτε θέμα παθολογικής ζήλειας γιατί από πάντα δουλεύει σε χώρους με πολλές γυναίκες αλλά αυτή την φορά το έχω δει να γίνεται ακόμα και μπροστά στα μάτια μου να προσπαθούν να του πιάσουν κουβέντα, να τον αγγίζουν, να περνούν το κινητό τους και να γυρίζουν σέξι χορούς στο τικ τοκ μπροστά του κλπ.... Πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω;
6
 
 
 
 
σχόλια

υποθέτω πως του έχεις κάνει τις μπαλες ζέπελιν για το θέμα .... τικ τοκ τικ τοκ κοντοζυγωνουν τα κέρατα, βάφουν ήδη τους κύκλους σήμανσης πεδίου προσγείωσης στο κρανίο σου ...

Θα σου μιλήσω ως γυναίκα που το έχω ζήσει αυτό πολλάκις με προσοντούχο άντρα που πολλές έβλεπαν ως σχεσιακό υλικό. (Του έκαναν και χυδαία πεσίματα και μπροστά στα μάτια μου)
Δεν υπάρχει κάτι "να κάνεις". Εκεί βασίζονται τα κνώδαλα. Αν αντιδράσεις τους παρέχεις την επιβεβαίωση που τόσο ορέγονται (την τυχόν κατάκτηση την βλέπουν ως νίκη απέναντι σε μια άλλα γυναίκα-αντίπαλο, για τέτοια ανασφάλεια, μισογυνισμό κι iq κουνουπιδιού μιλάμε).

Η μόνη, η ΜΟΝΗ άμυνα είναι να είναι σοβαρός και συναιδητοποιημένος ο σύντροφός σου. Κι εξ όσων λες, δείχνει να είναι. Άλλωστε, ήταν σε δουλειές με γυναίκες, τα έχει ξαναδεί, δεν είναι πεινασμένος, είχε ευκαιρίες, οπότε αυτό μετράει υπέρ σου. Μην ξεχνάς ότι η λιγουρίαση, και δη η κακοπροαίρετη μπροστά στα μάτια της "ανταγωνίστριας" τους κάνει να χάνουν την όποια εκτίμηση μπορεί να έτρεφαν. Επομένως οι συμπεριφορές τους αυτές μόνο επιφανειακά είναι κολακευτικές και μόνο σε ανασφαλείς άντρες, και εν τω βάθει καταδικαστικές γι'αυτές.

Πολύ ωραία τα είπες caravan! Και εγώ στο παρελθόν είχα περάσει κάτι αντίστοιχο, καθώς ο χώρος που εργαζόταν ο σύντροφός μου είχε πολλές και ωραίες γυναίκες.Αυτός δε πολύ εμφανισημος, με αποτέλεσμα να του την πέφτουν συνεχώς διάφορες. Κράτησα ακριβώς την στάση που είπες, πράγμα όχι πάντα εύκολο, αλλά δεν έδωσα την ικανοποίηση ότι ενοχλούμαι. Για την ακρίβεια κιόλας όταν τον πλησίαζαν, έφευγα με χαμόγελο και αερατη " τύπου σας αφήνω τώρα, έχω άλλα πράγματα να κάνω ( από το ν' ακούω τις χαζομάρες σας) και έτσι πετύχαινα 2 πράγματα. Αυτός είχε το μυαλό του σ' εμένα που έφευγα και στις άλλες έσπαγε το ηθικό, γιατί όταν έβλεπαν ότι δεν τις " φοβάσαι" δεν τις υπολογίζεις, ήδη είχαν χάσει το μισό παιχνίδι..το άλλο μισό προφανώς ήταν ότι και ο άλλος δεν τους έδινε σημασία.
Εξ. αυτοπεποίθηση θέλει.. Αν ο άλλος θέλει να κάνει την κουτσουκελα, θα την κάνει, είτε είσαι μπροστά είτε όχι, και σ' αυτή την περίπτωσή, ας γίνει και γρηγορότερα για να ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις.

Εμενα με ενοχλει η προθεση αυτων των γυναικων, δηλαδη να μπουν σε μια σχεση. Αλλα μια τετοια σταση ειναι η καλυτερη απο το να τσακωνεσαι με τον αλλον.

Scroll to top icon