ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.5.2021 | 18:01

με αντιπαθει ο κολλητος του

Παιδια, με μισει ο κολλητος του! Ειμαι με ενα παιδι το οποιο το ξερω 4 χρονια. Ειμαστε μαζι τον τελευταιο 1 χρονο. Αυτο το παιδι ειναι γνωστο στον εξω κοσμο επειδη εχει καταφερει πολλα στο τραγουδι. Να μην τα πολυλογω, τα παω παρα πολυ καλα με τους φιλους του, βγαινουμε ολοι μαζι αλλα με τον κολλητο του.. εχω θεμα! Ο τυπος δεν με γουσταρει μια και το καταλαβαινω. Ολο πεταει σποντες οτι εχει αλλαξει ο δικος μου επειδη δεν βγαινουν εξω τοσο συχνα οσο παλια. Συνεχεια οταν ειμαστε μαζι μας ενοχλει με τηλεφωνα. Στην παρεα δεν μου μιλαει ποτε και οταν κανω κινηση απαξιει. Πεταει συνεχεια σποντες του στυλ 'σαγαπω πολυ φιλε μου και θα ειμαι για παντα διπλα σου, οι αλλες παντα φευγουν' και κατι τετοια... Μου πεταει διαφορα βλεμματα κακιας και το vibe του απεναντι μου ειναι πολυ τοξικο.. Πραγματα τα οποια βλεπω πως γινονται αλλα δεν μπορω να μιλησω επειδη ειναι αϋλα. Κατι που ωστοσο με επηρεαζει ακομα πιο πολυ ειναι πως κανει τα παντα για να μας χαλασει τα σχεδια και επειδη ειμαι λιγο πιο χαμηλων τονων, να μου μιλαει για το ασχημο παρελθον που ειχε ο ανθρωπος μου με ουσιες και να του λεει μπροστα μου παμε να κανουμε αυτο και παμε να κανουμε εκεινο...(ουσιες) τι μπορω να κανω; τον απεχθανομαι και εγω πλεον. Εχω κανει τα παντα για να ρθω κοντα του αλλα δεν θελω εν τελει. Νιωθω πως επηρεαζει τον δικο μου σε μια ζωη που θελει να αφησει πισω. Νιωθω πως εκμεταλευεται τον ανθρωπο μου λογω της δουλειεα του. Τελος, δεν ειναι παιδικο φιλος, ειναι κολλητος του εδω και 1,5 χρονο.
3
 
 
 
 
σχόλια

Κορίτσι μου δεν είναι φίλος του, το boyfriend είναι. Είναι γνωστός στο τραγούδι σωστα; Ε πρέπει να το παίζει str8 για τα μάτια του κόσμου και βρηκε εσένα.

Scroll to top icon