ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.5.2021 | 17:13

Τι να πω

Πριν καιρό έχω έρθει σε διάσταση με ένα άτομο. Πρόσφατα είπα δειλά δειλά να κάνω ένα νέο ξεκίνημα και να αφήσω το τραύμα πίσω μου, επειδή πέρασα πολλά τα τελευταία χρόνια. Εξαιτίας μιας βλακείας μου το ανακάλυψε και κοροιδεύει ότι έκανα. Εν τω μεταξύ εξαιτίας των όσων τράβηξα μου πήρε ένα χρόνο να το κάνω και ξέρω ότι το αποτέλεσμα δεν είναι όπως θα το ήθελα και υστερεί αρκετά. Μα κουράστηκα πραγματικά και δεν είχα και πολύ μυαλό. Επίσης εγώ ήταν η πρώτη μου δουλειά και ξέρω ότι δεν έχω ακόμα τις κατάλληλες ικανότητες αλλά προσπάθησα. Ε λοιπόν με κοροιδεύει με έναν τρόπο που ξέρει ότι μου ξύνει πληγές και δεν μου αρέσει χτυπώντας το ευαίσθητο σημείο.Και το κάνει μην έχοντας καταλάβει τίποτα απ' όσα του έχω πει, αλλοιώνει εντελώς τη σημασία και τα λόγια μου. Δεν θα έπρεπε να με ενοχλεί γιατί ο καθένας φέρεται όπως θέλει, εγώ ας τραβήξω τον σκοπό κι ας λέει. Αλλά είμαι σε τόσο ευαίσθητη περίοδο με πόσα σωματικά και ψυχολογικά, που δεν αντέχω. Είχα σκοπό να αρχίσω διάβασμα και ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα. Και πρέπει να πάρω πτυχίο όσο πιο σύντομα αλλά τα έχω φορτώσει κυριολεκτικά στον κόκορα. Γιατί με επηρεάζει κι είναι λες και το κάνει επίτηδες. Μέχρι και σοβαρές καταστάσεις που βιώνω κοροιδεύει και το κάνει με τέτοιο τρόπο ώστε να με βγάζει "τρελή" μετά. Θέλω να τα παρατήσω όλα απλά. Σκέφτομαι να αρχίσω ψυχοθεραπεία όμως κι εκεί ακόμα έχω αρχίσει να αποκτώ πρόβλημα με το να πάω. Όλοι κάνουν ότι αυτό το άτομο πει επειδή είναι ψηλά και κανείς δεν ακούει εμένα. Αν κι ο θεραπευτής δεν με ακούσει; Τι θα κάνω; Όμως το χρειάζομαι περισσότερο από ποτέ σκέφτομαι. Έχει αρχίσει να χαλάει κι η σωματική μου υγεία κι η ψυχή μου τρέμει σχεδόν κάθε μέρα.
6
 
 
 
 
σχόλια

Συγγνώμη, ίσως εγώ δεν κατάλαβα καλά, αλλά γιατί εξακολουθεί να είναι στον κύκλο επικοινωνίας σου αυτό το άτομο είπαμε;
Αν θες, μας διευκρινίζεις.

Συμπεραίνω πρόκειται για πεόσωπο του συγγενικού κύκλου, για να μην μπορείς να την εξαφανίσεις από τη ζωή σου.
Να σου πω κάτι, από όσα μεταφέρονται δεύτερο χέρι ως κουτσομπολιό για κάποιον άλλον, όποιος είναι σοβαρός κρατάει μόνο το 1/3 και πολύ σου βάζω. Όσοι δηλαδή έτσι αβασάνιστα πιστεύουν σε κακόβουλες φήμες δεν αξίζουν και δεν πρέπει να στενοχωριέσαι.
Θα μπορούσες σε κάποιον εξ αυτών να εκθέσεις με ψυχραιμία και την δική σου πλευρά. Μπορεί να μην την κοντράρουν όχι επειδή την πιστεύουν, αλλά επειδή την φοβούνται.

Πάντα απονέμεται δικαιοσύνη με τον ένα η τον άλλο τρόπο κανένας δεν είναι άτρωτος και ας το νομίζει οι ερινύες κυνηγούν αυτούς που έχουν κάνει αποτροπές πράξεις και κανένας δεν ξεφεύγει από αυτές.

Scroll to top icon