ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.5.2021 | 02:19

....

Έπεσα σε ένα αυλάκι με νερό μέσα σε μια καφετέρια. Ναι δεν το είδα καθως δεν είχαν καποιο εμπόδιο και έμοιαζε σαν να είναι γυάλινο πάτωμα ετσι ενώ εγώ κοίταγα για τραπέζι έφυγα μέσα. Άλλος θα εκνευριζοταν. Άλλος θα γελαγε. Εγώ σαν να μην συμβαίνει τίποτα πήγα έκατσα στη θέση μου. Ντραπηκα τόσο πολύ. Πραγματικά. Για έναν άτομο τέρμα εσωστρεφές αυτό ήταν ο χειρότερος μου εφιαλτης. Να με κοιτά ένα μαγαζί και να γελα. Να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Είμαι ολοκρηρος γάιδαρος και ήθελα να βάλω τα κλάματα από τη ντροπή. Μην σας τύχει.
9
 
 
 
 
σχόλια

Έχω πέσει, εγώ βάλει φωτιά σε τραπεζομάντηλο σε ταβέρνα , γενικά κάνω πολλά κατά καιρούς. Αυτοί που πρέπει να νιώθουν άσχημα είναι όσοι σε κάνουν εσένα να νιώθεις άσχημα. Το χω πάθει και η παρέα με έβριζε ότι τους έκανα ρεζίλι. Αυτοί μακριά.

Έχω μπει σε αντρικές τουαλέτες ενώ ήταν άδειες, το κατάλαβα εννοείται όταν μπήκαν άλλοι να τις χρησιμοποιήσουν. Από τούμπες άλλο τίποτα.
Εν μέρει, καταλαβαίνω και συμμερίζομαι τα αισθήματα ντροπής, αλλά από την άλλη, δε με νοιάζει και αν γελάσουν μαζί μου. Τι έγινε;

Σούπερ είσαι,μήν το σκέφτεσαι,σε όλους μας έχει συμβεί κάτι ανάλογο.Συμφωνώ επίσης με αυτό που έγραψε ο Elladios,αλλά όπως βγαίνει στον καθένα.

Scroll to top icon