ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.5.2021 | 21:48

Θέλω να την ανεξαρτησία μου πίσω

Η δυσκολία της ζωής μου , η ελειψη ανεξαρτησίας για μεγάλο χρονικό διάστημα . Σχεδόν άνετος οικονομικά , χωρίς όμως επιλογές εργασίας λόγω της τοποθεσίας της περιοχής . Αναγκασμένος να τρώω τη μάνα μου στη μαμά , που αντί να τη χαίρομαι όσο μένω μαζί της , η μουρμούρα της και οι ανησυχίες τις χειροτερεύουν την κατάσταση . Εξαιτίας της και όχι μόνο έφυγα εξωτερικό , κέρδισα την ανεξαρτησία μου για ακόμη μια φορά , προσπάθησα να τη κρατήσω όσο μπορούσα . Πριν πάρω την απόφαση αυτή όμως , χώρισα με τη μοναδική γυναίκα που πιστεύω πως έχω πραγματικά ερωτευτεί , ενδιαφερόταν για μένα και είχαμε κοινή πορεία . Δυστυχώς η ανασφάλεια μου όπου δεν είχα δουλειά και έψαχνα αυτή την ελευθερία μου στοιχησε την αγάπη μεταξύ μας . Τώρα , αφού γύρισα από το εξωτερικό λόγω της κατάστασης , αναγκάζομαι να τρώω στη μάπα μου τη μάνα μου και οποίες συνέπειες υπάρχουν με το να μένει ενήλικας άνδρας με τους γονείς του. Ποσό μάλλον όταν ζει για να είναι ανεξάρτητος . Έχω ξεσκιστεί να στέλνω βιογραφικά, δεν είναι ότι δεν έχω προϋπηρεσία το θέμα είναι ότι κανεις από τις γύρω περιοχές δεν γνωρίζει η δεν θα εμπιστευτεί να βασιστεί σε μένα , φοβούμενος ότι θα αργω στη δουλειά η ότι δεν είμαι ικανός , ενδεχόμενος στο να νοικιασω ώστε να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου . Κι όμως το αναφέρω αλλά και πάλι τίποτα .. Τώρα στιγμές όπως και αυτή κλείνω τα μάτια , περνάνε διάφορες ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ από το μυαλό μου .. τόσο όμορφες στιγμές με φίλους , συναδέλφους και ερωτικες στιγμές . Αλλά και πιο απλές στιγμές , όπως μετά από νυχτερινή βάρδια να ξυπνάω μόνος στο σπίτι και να τριγυρνάω με το μποξεράκι να μαγειρεύω και χωρίς κάποιο πρόγραμμα απλά να κάνω σχέδια για την ημέρα . Με γεμάτο πορτοφόλι , επιλογές και ξεγνοιασιά παρά την ενδεχόμενη κούραση . Μου λείπει η Άννα .. μου λείπει η ανεξαρτησία μου . Μου λείπουν οι συνάδελφοι μου και η τρέλα στη δουλειά .. Τώρα μένει η γκρίνια κ η ανασφάλεια της μάνας , να τη βλέπω να σφουγγαρίζει και να είναι με ένα πανί στο χέρι και να καθαρίζει με νερό και ξύδι τις επιφάνειες γιατί μπορεί να έχει κοροδοιο . Υ.Γ Έχω χρήματα στην άκρη και όπως είπα είμαι άνετος οικονομικά αλλά δεν σημαίνει πως θέλω να εκμαιταλευτω και να σπαταλήσω τα χρήματα του πατέρα μου είτε τα δικά μου . Δεν ζητάω παλάτι . Ζητάω μια δουλειά να μπορέσω να φύγω επιτέλους.
5
 
 
 
 
σχόλια

Αρχικά τι είναι αυτό που σε κάνει τους εργοδότες στην περιοχή σου να μην εμπιστεύονται ειδικά εσένα, ενώ ας πούμε όλοι οι υπόλοιποι συνομίλικοι της περιοχής, είναι αξιόπιστοι και αμεξάρτητοι, μένουν χρόνια μόνοι τους!
Μετά κλαιγεσαι για ανεξαρτησία, έχεις -λες- χρήματα έχεις στην άκρη.... αλλά κάθεσαι και τρως, πίνεις, κοιμάσαι, πένεσαι ΤΖΑΜΠΑ στην μάνα, που σε καταπιέζει καημενούλη με την καθαριότητα της.
Κούνα λίγο το κεφάλι σου να ακούσω κάτι

Συγνώμη έχεις ιδέα από επαρχία ;
Οι περισσότεροι συνομιλκοι μου , μένουν επισης με τους γονείς .
Όσοι η όσες δεν με μένουν στην περιοχή είναι επειδή είτε έχουν παντρευτεί ( κυρίως κοπέλες )
Είτε επειδή έχουν κάποιο διαμέρισμα δικό τους στη πόλη.

Όσο για τα χρήματα , το ότι έχω χρήματα στην άκρη δεν σημαίνει πως πρέπει και να τα σπαταλήσω
Ειδικά με τέτοιο τρόπο , ειδικά αυτή την εποχή όπου όλα είναι αμφίβολα .
Έννοια σου και έχω ζήσει παραπάνω χρόνια μόνος μου σε σχέση με σένα , διαφορετικά δε θα έμπαινα στη θέση να γράψω το παράπονο και την επιθυμία μου .

Το να συγκρίνεσαι με κάποιον για τον οπίο δεν έχεις την παραμικρή ιδέα ξέρεις, βγάζοντας και συμπέρασμα δείχνει..... δεν το λεω, το καταλάβαμε όλοι σίγουρα, και δείχνει πολλά για αυτόν που το λεει.
Τώρα όπως παραδέχτηκες όι περισσότεροι συνομίληκοι σου ζουν με γονείς. Εδώ να σε ενημερώσω πως αυτό συμβαίνει και αλλού, στην Αθήνα ας πούμε, που είναι ακόμα πιο δύσκοα τα πράγματα.
Άρα δεν υστερείς σε τίποτα από τους υπόλοιπους, με την εμπειρία που ήδη έχεις επαγγελματικά, μάλλον υπερτερείς για αυτό δεν καλλάει το "ότι κανεις από τις γύρω περιοχές δεν γνωρίζει η δεν θα εμπιστευτεί να βασιστεί σε μένα".

Άσε φίλε μη το ψάχνεις .
Εγω μιλάω από επαγγελματική εμπειρία .
Το ξύδι οπως είναι γνωστόν σκοτώνει βακτήρια και μύκητες όχι ιούς

Scroll to top icon